Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Counselling With Reallity Therapy

Κωδικός προϊόντος: 3114
Διαθεσιμότητα: 1 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: SPEECHMARK
Βιβλίο που αφορά τη Θεραπεία Πραγματικότητας (Reality Therapy) μία γνωστική, συμπεριφορική μέθοδο θεραπείας που είναι πολύ πρακτική και διαδραστική και γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Μέσω του βιβλίου, γίνεται μία εισαγωγή στη Θεραπεία Πραγματικότητας, στην ευρεία εφαρμογή της (στη δημιουργία κινήτρων, στην ανάπτυξη της υπευθυνότητας και της αυτοεκτίμησης, κ.ά.), αλλά και στο πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα σχολεία, στις φυλακές, σε χώρους εργασίας και άλλες δομές.
35,00 €
Εικόνα για τον εκδότη SPEECHMARK

Για πάνω από 30 χρόνια η αγγλική εταιρεία Speechmark βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παροχής ποιοτικής βοήθειας και εκπαιδευτικών εργαλείων για τους επαγγελματίες που εργάζονται στη Λογοθεραπεία, την Ψυχική υγεία, τη Φροντίδα ηλικιωμένων, τις Ειδικές ανάγκες και όλους τους εκπαιδευτικούς του κόσμου!
Τα προϊόντα της αναπτύχθηκαν, δοκιμάστηκαν και αξιολογήθηκαν από τους τελικούς χρήστες, ειδικούς θεραπευτές, ιατρούς, δασκάλους κτλ με σκοπό την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς κάθε ασθενή ή χρήστη.
Διανέμονται σε όλο τον κόσμο και είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε γλώσσα, καθώς οι φωτογραφίες τους δεν περιέχουν κείμενα. Η υψηλή ποιότητα του περιεχομένου όλων των εκδόσεων, η σαφής τυπογραφία και οι καθαρές εικόνες κάνουν τις κάρτες της εύκολες στη χρήση και ιδιαίτερα κατανοητές ακόμα και από τα πολύ μικρά παιδιά.