Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

GOULA – DISET

Ισπανική εταιρεία στο χώρο του παιδαγωγικού υλικού από το 1942 με έδρα στη Barcelona.
ΠροΪόντα που σχεδιάζονται και παράγονται στη Ευρώπη, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE. Η εταιρεία επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, μη τοξικά, χωρίς βερνίκια και τοξικά χρώματα, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Τα υλικά, το βάρος και το σχήμα κάθε παιχνιδιού είναι ελκυστικά και ιδανικά για κάθε παιδί ιδιαίτερα στα πρώτα χρόνια της ηλικίας του.
Φιλοσοφία της εταιρείας αποτελεί το ότι: "Το παιχνίδι προσφέρει χάρα και ευτυχία σε κάθε παιδί"!

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Παζλ Ταξίδι στο Χρόνο

Παζλ 1000 κομματιών με ρετρό σχεδιασμό και θεματολογία το ταξίδι στο χρόνο. Απαιτείται συγκέντρωση αλλά και φαντασία για να καταφέρετε να ολοκληρώσετε την εικόνα!
10,00 €

Παιδική Σκηνή για Δωμάτιο

Υφασμάτινη σκηνή με αδιάβροχη βάση και θήκη μεταφοράς. Στήνεται εξαιρετικά εύκολα και γρήγορα, για να μπορείτε να την παίρνετε μαζί σας. Ιδανική ακόμα και για μικρά παιδιά , αφού περιλαμβάνει παράθυρο με κουρτινάκι. Διαστάσεις: 100x100x140cm
84,00 €

Πίνακας Κλασμάτων

Ξύλινος πίνακας κλασμάτων, από τη μονάδα ως το 1/10, σε ξύλινη βάση.
34,00 €

Πολύχρωμα δαχτυλίδια

Ξύλινο παιχνίδι για την εκμάθηση αριθμών και ποσοτήτων. Βοηθάει και στην εξοικείωση με τη μέτρηση. Η ταύτιση χρωμάτων και ποσοτήτων βοηθάει στην οπτικοποίηση των αριθμών ώστε να απομνημονεύονται ευκολότερα από τα παιδιά.
47,00 €

Ρουλέτα Σαφάρι

Μάθε τα χρώματα και τα σχήματα. Διάλεξε με ποιο ζωάκι θέλεις να παίξεις και προσπάθησε να είσαι ο πρώτος που θα γεμίσεις τα σχήματα γυρίζοντας την ρουλέτα.
22,00 €

Σχήματα Χρωμάτων

Ξύλινο, εκπαιδευτικό παιχνίδι για την εκμάθηση χρωμάτων, σχημάτων, αριθμών και γραμμάτων. Αξιοποιήστε τις 16 κάρτες με τις διαφορετικές εικόνες ή παίξτε ελεύθερο παιχνίδι. Υπέροχο παιχνίδι που ενισχύει τη λογική σκέψη, το συντονισμό ματιού-χεριού και τη φαντασία!
24,00 €

Τοποθετώ και βιδώνω

Ένα παιχνίδι για την ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας, τοποθετώντας και βιδώνοντας τα ξύλινα κομμάτια.
30,00 €

Φτιάχνω το δικό μου Ρομπότ

Παρατήρησε τις κάρτες-μοντέλα διαδοχικής δυσκολίας και συνδύασε τα 7 ξύλινα κομμάτια σύμφωνα με την κάρτα για να φτιάξεις το δικό σου ρομπότ. Το σετ αποτελείται από 7 ξύλινα κομμάτια και 30 κάρτες μοντέλα με 3 επίπεδα δυσκολίας.
20,00 €

Χρωματιστά Pompon

Συμπληρώστε και κολλήστε τα pompon με τα υπέροχα χρώματα στα κενά που υπάρχουν στις 6 εικόνες. Το σετ περιλαμβάνει κόλα, pompon και 6 κάρτες.
19,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές