Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

KLEIN

 Η εταιρεία Theo Klein ιδρύθηκε το 1949 από τον Theo Klein και τη σύζυγό του Maria Klein ως εργοστάσιο βουρτσών και σκούπας.

Το 1956, η εταιρεία κατασκευάζει την πρώτη χρωματιστή παιδική σκούπα με πλαστικές τρίχες με την ιδέα της επέκτασης της διαθέσιμης σειράς προϊόντων. Αναδρομικά, αυτή η ιδέα ήταν η αφετηρία για μια πραγματική ιστορία επιτυχίας…

Η πρώτη συμμετοχή ως εκθέτης στην έκθεση παιχνιδιών της Νυρεμβέργης το 1959 (με μόνο 3 προϊόντα: παιδική σκούπα, πινέλο και μεταλλικό φτυάρι) ολοκλήρωσε την κίνηση της εταιρείας στη βιομηχανία παιχνιδιών.

Η επακόλουθη ταχεία και συνεχιζόμενη επέκταση της Theo Klein GmbH προήλθε από τη συστηματική ανάπτυξη πολλών προϊόντων και επιτυχημένων προσθηκών στον τομέα των παιχνιδιών.

Σήμερα, η μεσαίου μεγέθους εταιρεία είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς εκπαιδευτικών παιχνιδιών που ενθαρρύνουν την εκπαίδευση των παιδιών και πολλά από τα προϊόντα της είναι πρωτοπόρα στην Ευρώπη!

 Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι η εταιρεία Theo Klein είναι συνεργάτης των σημάτων: BOSCH, MIELE, BRAUN, VILEDA, WMF.

Η εταιρεία απασχολεί σήμερα περίπου 150 υπαλλήλους στις δύο τοποθεσίες της Γερμανίας (Ramberg / Palatinate και Landau / Palatinate) και τις τρεις θυγατρικές εξωτερικού στην Αγγλία, τη Γαλλία και την Ισπανία. Παράλληλα με τις παραγωγικές δραστηριότητες της Klein στη Γερμανία, τα προϊόντα παράγονται επίσης από συνεργάτες στην Κίνα και την Τσεχική Δημοκρατία. Σήμερα η εταιρεία διευθύνεται από τους γιους Claus-Dieter Klein και Martin Klein με το πνεύμα που δημιουργούν οι γονείς τους και υπόσχεται ότι τα επόμενα χρόνια και τις επόμενες δεκαετίες η μάρκα Klein θα συνεχίσει να είναι μια λέξη που αντιπροσωπεύει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά διεγερτικά παιχνίδια!

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Βαλιτσάκι Κατασκευών

Βαλιτσάκι με 40 κομμάτια για κατασκευές. Το σετ περιλαμβάνει κάρτες-μοντέλα. Διαστάσεις: 29,5x24,5x9cm
33,00 €

Κουζίνα με ήχους

Ηλεκτρονική κουζίνα από υψηλής ποιότητας πλαστικό με 48 εξαρτήματα. Διαθέτει νεροχύτη, φούρνο, ψυγείο, εστίες με ήχο, απορροφητήρα, πλυντήριο πιάτων και πολλά ακόμα εξαρτήματα κουζίνας με απίστευτη λεπτομέρεια που όλα μαζί κάνουν το παιχνίδι σου όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό.
149,00 €

Ξύλινη κουζίνα Miele με ήχους

Ξύλινη κουζίνα Miele, απομίμηση πραγματικής κουζίνας. Διαθέτει φούρνο, εστίες, φούρνο μικροκυμάτων, νεροχύτη, ράφια και άλλους χώρους αποθήκευσης. Επίσης, περιλαμβάνονται υψηλής ποιότητας μεταλλικά και ξύλινα αξεσουάρ όπως δοχείο με καπάκι, πανί, χτυπητήρι, κατσαρόλες και κουτάλι ανάμιξης. Οι ήχοι κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο ζωντανό. Μπείτε στο ρόλο και δημιουργήστε! Διαστάσεις: 70x30x91cm
120,00 €

Σετ καθαρισμού Vileda

Σετ καθαρισμού από υψηλής ποιότητας πλαστικό. Περιλαμβάνει σκούπα, σφουγγαρίστρα, σκουπάκι και φαράσι.
20,00 €

Σετ Κουτάλες

Σετ 6 εργαλεία κουζίνας σε βάση. Τα σκεύη είναι ρεαλιστική απεικόνιση των πραγματικών.
15,00 €

Σετ Μαγειρικής

Σετ 3 διαφορετικά μαγειρικά σκεύη, ρεαλιστική απεικόνιση πραγματικών.
12,00 €

Σετ Μαγνητικών Κατασκευών σε Βαλιτσάκι

Βαλιτσάκι με 42 πλαστικά μαγνητικά τουβλάκια τα οποία περιλαμβάνουν μαγνήτη σε όλες τις πλευρές τους. Ο μαγνήτης είναι πλήρως ενσωματωμένος στο εσωτερικό τους για περισσότερη ασφάλεια κατά τη χρήση. Το σετ περιλαμβάνει και 6 κάρτες-μοντέλα. Διαστάσεις βαλίτσας: 29,5x24,5x9cm
52,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές