Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

KLEIN

 Η εταιρεία Theo Klein ιδρύθηκε το 1949 από τον Theo Klein και τη σύζυγό του Maria Klein ως εργοστάσιο βουρτσών και σκούπας.

Το 1956, η εταιρεία κατασκευάζει την πρώτη χρωματιστή παιδική σκούπα με πλαστικές τρίχες με την ιδέα της επέκτασης της διαθέσιμης σειράς προϊόντων. Αναδρομικά, αυτή η ιδέα ήταν η αφετηρία για μια πραγματική ιστορία επιτυχίας…

Η πρώτη συμμετοχή ως εκθέτης στην έκθεση παιχνιδιών της Νυρεμβέργης το 1959 (με μόνο 3 προϊόντα: παιδική σκούπα, πινέλο και μεταλλικό φτυάρι) ολοκλήρωσε την κίνηση της εταιρείας στη βιομηχανία παιχνιδιών.

Η επακόλουθη ταχεία και συνεχιζόμενη επέκταση της Theo Klein GmbH προήλθε από τη συστηματική ανάπτυξη πολλών προϊόντων και επιτυχημένων προσθηκών στον τομέα των παιχνιδιών.

Σήμερα, η μεσαίου μεγέθους εταιρεία είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς εκπαιδευτικών παιχνιδιών που ενθαρρύνουν την εκπαίδευση των παιδιών και πολλά από τα προϊόντα της είναι πρωτοπόρα στην Ευρώπη!

 Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι η εταιρεία Theo Klein είναι συνεργάτης των σημάτων: BOSCH, MIELE, BRAUN, VILEDA, WMF.

Η εταιρεία απασχολεί σήμερα περίπου 150 υπαλλήλους στις δύο τοποθεσίες της Γερμανίας (Ramberg / Palatinate και Landau / Palatinate) και τις τρεις θυγατρικές εξωτερικού στην Αγγλία, τη Γαλλία και την Ισπανία. Παράλληλα με τις παραγωγικές δραστηριότητες της Klein στη Γερμανία, τα προϊόντα παράγονται επίσης από συνεργάτες στην Κίνα και την Τσεχική Δημοκρατία. Σήμερα η εταιρεία διευθύνεται από τους γιους Claus-Dieter Klein και Martin Klein με το πνεύμα που δημιουργούν οι γονείς τους και υπόσχεται ότι τα επόμενα χρόνια και τις επόμενες δεκαετίες η μάρκα Klein θα συνεχίσει να είναι μια λέξη που αντιπροσωπεύει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά διεγερτικά παιχνίδια!

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Βαλιτσάκι κατασκευών

Ένα βαλιτσάκι με 40 κομμάτια για κατασκευές. Το σετ περιλαμβάνει κάρτες μοντέλα. Διαστάσεις 29,5Χ24,5Χ9εκ
€33,00

Κουζίνα με ήχους

Ηλεκτρονική κουζίνα από υψηλής ποιότητας πλαστικό με 48 εξαρτήματα. Διαθέτει νεροχύτη, φούρνο, ψυγείο, εστίες με ήχο, απορροφητήρα, πλυντήριο πιάτων και πολλά ακόμα εξαρτήματα κουζίνας με απίστευτη λεπτομέρεια που όλα μαζί κάνουν το παιχνίδι σου όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό.
€149,00

Μαγνητικά ζώα.

Μαγνητικά ζώα. Μία αστεία δραστηριότητα όπου τα παιδιά συνθέτουν μια καμηλοπάρδαλη, έναν ελέφαντα, μία αγελάδα και ένα άλογο.Σετ 16 τεμαχίων όπου κάθε ζώο αποτελείται από 4 κομμάτια. Τα παιδιά εκτός από τα σωστά ζώα μπορούν να φτιάξουν και αστεία τις φαντασίας τους συνδυάζοντας τα μαγνητικά κομμάτια μεταξύ τους.
€43,00

Μεγάλη κουζίνα με ήχους

Ηλεκτρονική κουζίνα από υψηλής ποιότητας πλαστικό με διάφορα εξαρτήματα. Διαθέτει νεροχύτη, φούρνο, ψυγείο, εστίες με ήχο, απορροφητήρα, πλυντήριο πιάτων και πολλά ακόμα εξαρτήματα κουζίνας με απίστευτη λεπτομέρεια που όλα μαζί κάνουν το παιχνίδι σου όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό. Διαστάσεις : 137x55x95
€185,00

Πάγκος με εργαλεία

Πάγκος Bosch με 79 εργαλεία. Περιλαμβάνει πολλά αξεσουάρ όπως: μέγγενη, σφυρί, πριόνι, πένσες, κλειδιά, κατσαβίδια κλπ από πλαστικό υψηλής ποιότητας. Διαστάσεις πάγκου εργασίας 50x37x 102εκ.
€72,00

Σετ κατασκευών Αεροπλάνα

Κατασκευαστικό σετ που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υλικά για να κατασκευαστούν 3 διαφορετικά μοντέλα αεροπλάνων. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται και εγχειρίδιο με οδηγίες.
€25,00

Σετ κατασκευών Αυτοκίνητα

Κατασκευαστικό σετ που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υλικά για να κατασκευαστούν 3 διαφορετικά μοντέλα αυτοκινήτων. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται και εγχειρίδιο με οδηγίες.
€25,00

Σετ κατασκευών Ελικόπτερα

Κατασκευαστικό σετ που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υλικά για να κατασκευαστούν 3 διαφορετικά μοντέλα ελικοπτέρων. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται και εγχειρίδιο με οδηγίες.
€25,00

Σετ κατασκευών Φόρμουλα

Κατασκευαστικό σετ που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υλικά για να κατασκευαστούν 3 διαφορετικά μοντέλα αυτοκινήτων φόρμουλας . Στην συσκευασία περιλαμβάνεται και εγχειρίδιο με οδηγίες.
€25,00
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές