Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Lifestyle Matters 

Κωδικός προϊόντος: 5336
Διαθεσιμότητα: 8 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: SPEECHMARK
Ένας πρακτικός οδηγός με δραστηριότητες ευεξίας για μαθητές, εργοθεραπευτές, φροντιστές και άλλους επαγγελματίες που εργάζονται με ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Πρόκειται για μία ολιστική προσέγγιση του τρόπου ζωής και προτείνει αλλαγές που προωθούν την καλή φυσική και συναισθηματική υγεία. Ενδεικτικά, κάποια από τα θέματα που αναφέρονται είναι τα εξής: συσχέτιση μεταξύ φυσικής δραστηριότητας και υγείας, ασφάλεια εντός και εκτός σπιτιού, φυσική ευεξία. Το βιβλίο περιλαμβάνει αναλυτικές πληροφορίες για το ποιος και με ποιο τρόπο μπορεί να επωφεληθεί από τέτοιου τύπου προγράμματα, αλλά και οδηγίες για την εφαρμογή του προγράμματος σε ένα ή περισσότερα άτομα.
52,00 €
Εικόνα για τον εκδότη SPEECHMARK

Για πάνω από 30 χρόνια η αγγλική εταιρεία Speechmark βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παροχής ποιοτικής βοήθειας και εκπαιδευτικών εργαλείων για τους επαγγελματίες που εργάζονται στη Λογοθεραπεία, την Ψυχική υγεία, τη Φροντίδα ηλικιωμένων, τις Ειδικές ανάγκες και όλους τους εκπαιδευτικούς του κόσμου!
Τα προϊόντα της αναπτύχθηκαν, δοκιμάστηκαν και αξιολογήθηκαν από τους τελικούς χρήστες, ειδικούς θεραπευτές, ιατρούς, δασκάλους κτλ με σκοπό την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς κάθε ασθενή ή χρήστη.
Διανέμονται σε όλο τον κόσμο και είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε γλώσσα, καθώς οι φωτογραφίες τους δεν περιέχουν κείμενα. Η υψηλή ποιότητα του περιεχομένου όλων των εκδόσεων, η σαφής τυπογραφία και οι καθαρές εικόνες κάνουν τις κάρτες της εύκολες στη χρήση και ιδιαίτερα κατανοητές ακόμα και από τα πολύ μικρά παιδιά.