Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Ψάξε-Ψάξε

Κωδικός προϊόντος: 31548
Κατασκευαστής: DUJARDIN
Επιτραπέζιο παιχνίδι παρατηρητικότητας και ταχύτητας. Βοηθάμε το λύκο να εντοπίσει τα πράγματά του! Κάθε παίκτης προσπαθεί να εντοπίσει πρώτος τα αντικείμενα της κάρτας του. Εναλλακτικά, όλοι οι παίκτες μαζί προσπαθούν να βρούνε τα αντικείμενα, με αντίπαλο την κλεψύδρα.
30,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη DUJARDIN

Η Dujardin είναι μία γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1947 και από τότε, αναπτύσσει ξεχωριστά παιχνίδια. Ανήκει στον ολλανδικό όμιλο της Diset και σε συνεργασία με τη Nathan, διανέμει εντυπωσιακά παιχνίδια με ιδιαίτερη εκπαιδευτική αξία. 

Κάθε παιχνίδι της Dujardin ξετυλίγει μία ιστορία της οποίας μας καλεί να γίνουμε ήρωες γιατί όπως υποστηρίζει η Dujardin, "η ζωή είναι ένα παιχνίδι"!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Toys for Life-Χαρούμενο σφυράκι

Φτιάξτε ένα μωσαϊκό σχεδίων με γεωμετρικά σχήματα σε διαφορετικά χρώματα. Αναπαραστήστε το σχέδιο μίας κάρτας ή φτιάξτε μία δική σας, μοναδική δημιουργία. Βελτιώστε τη λεπτή κινητικότητα και το συντονισμό ματιού–χεριού. Το κουτί περιέχει 1 ξύλινο ταμπλό (24x18cm), 6 ξύλινες κάρτες με 12 δραστηριότητες (21x15cm), 1 ξύλινο σφυράκι, 108 καρφάκια και 108 ξύλινα κομμάτια σε 4 χρώματα και 9 σχήματα, σε χάρτινο μαγνητικό κουτί αποθήκευσης (31x23x6cm).
30,00 €

Το Παιχνίδι του Λύκου

Διασκεδαστικό, επιτραπέζιο παιχνίδι στο οποίο κάθε παίκτης μπορεί να παίζει μόνος του ή μπορούν να παίζουν όλοι οι παίκτες σαν μία ομάδα. Μαζέψτε γρήγορα όλες τις κάρτες που πρέπει, πριν ο λύκος φορέσει όλα του τα ρούχα.
35,00 €

Αποστολή: Ζώα Ζούγκλας

Επιτραπέζιο παιχνίδι ταχύτητας και παρατηρητικότητας, με θέμα τα ζώα της ζούγκλας. Έντομα, ψάρια, ερπετά, πτηνά, θηλαστικά....ποιος θα εντοπίσει πρώτος τα ζώα στο ταμπλό;;
25,00 €