Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

DUJARDIN

Η Dujardin είναι μία γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1947 και από τότε, αναπτύσσει ξεχωριστά παιχνίδια. Ανήκει στον ολλανδικό όμιλο της Diset και σε συνεργασία με τη Nathan, διανέμει εντυπωσιακά παιχνίδια με ιδιαίτερη εκπαιδευτική αξία. 

Κάθε παιχνίδι της Dujardin ξετυλίγει μία ιστορία της οποίας μας καλεί να γίνουμε ήρωες γιατί όπως υποστηρίζει η Dujardin, "η ζωή είναι ένα παιχνίδι"!

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Tangram

Παιχνίδι ανακάλυψης και συγκέντρωσης, που απογειώνει τη φαντασία. Χρησιμοποιήστε τα 7 μεγάλα, ξύλινα κομμάτια, ακολουθήστε τις οδηγίες και φτιάξτε περισσότερα από 200 σχέδια ή ακόμα περισσότερα, της φαντασίας σας.
19,00 €

Αλογάκια

Ξύλινο, επιτραπέζιο παιχνίδι με εντυπωσιακά σχέδια και φιγούρες! Μία ανανεωμένη εκδοχή του κλασσικού γκρινιάρη. Ποιος θα τελειώσει πρώτος τη διαδρομή του;;
19,00 €

Αποστολή: Ζώα Ζούγκλας

Επιτραπέζιο παιχνίδι ταχύτητας και παρατηρητικότητας, με θέμα τα ζώα της ζούγκλας. Έντομα, ψάρια, ερπετά, πτηνά, θηλαστικά....ποιος θα εντοπίσει πρώτος τα ζώα στο ταμπλό;;
25,00 €

Αποστολή: Ζώα Ωκεανού

Επιτραπέζιο παιχνίδι ταχύτητας και παρατηρητικότητας, με θέμα τα ζώα του ωκεανού. Ποιος θα εντοπίσει πρώτος τα ζώα στο ταμπλό;;
25,00 €

Μαθαίνω να μετράω

Βαλιτσάκι παιχνιδιού με 15 κάρτες και 72 πούλια με αριθμούς και μαθηματικά σύμβολα. Ένας διασκεδαστικός τρόπος να εξοικειωθούμε με τους αριθμούς μέχρι το 12, αλλά και με τις πρώτες πράξεις. Μόνο τα σωστά πούλια ταιριάζουν στην αντίστοιχη θέση, οπότε κάθε παιδί μπορεί να διορθώσει τον εαυτό του.
26,00 €

Μαθαίνω τα χρώματα και τα σχήματα

Βαλιτσάκι παιχνιδιού με 15 κάρτες-μοντέλα και 55 σχήματα σε 4 χρώματα! Χρησιμοποιήστε τις κάρτες και τοποθετήστε το κατάλληλο σχήμα με το αντίστοιχο χρώμα, στη σωστή θέση ή δημιουργήστε σχέδια της φαντασίας σας.
26,00 €

Μαθαίνω την ώρα

Εκπαιδευτικό παιχνίδι για την εκμάθηση της ώρας. Περιλαμβάνει 20 παζλ 2 κομματιών με συνδυασμό αναλογικής και ψηφιακής ώρας και ένα τρισδιάστατο ρολόι.
14,00 €

Μικρά Ποντικάκια

Επιτραπέζιο παιχνίδι με ξύλινα στοιχεία, που εισάγει την έννοια της συνεργασίας, στα παιδιά από 2 ετών. Ακολουθήστε τους πολύ απλούς κανόνες και βοηθήστε τα ποντικάκια να φτάσουνε στο σπίτι, πριν η γάτα φάει όλα τα ψαράκια.
30,00 €

Μωσαϊκό Ζώων

Πεταλούδα, ψάρι ή εξωγήινος;; Χρησιμοποιήστε τα 25 μεγάλα, ξύλινα κομμάτια, ακολουθήστε τις οδηγίες και φτιάξτε κάποιο ζωάκι που βλέπετε ή κάποιο της φαντασίας σας.
19,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές