Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

DUJARDIN

Η Dujardin είναι μία γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1947 και από τότε, αναπτύσσει ξεχωριστά παιχνίδια. Ανήκει στον ολλανδικό όμιλο της Diset και σε συνεργασία με τη Nathan, διανέμει εντυπωσιακά παιχνίδια με ιδιαίτερη εκπαιδευτική αξία. 

Κάθε παιχνίδι της Dujardin ξετυλίγει μία ιστορία της οποίας μας καλεί να γίνουμε ήρωες γιατί όπως υποστηρίζει η Dujardin, "η ζωή είναι ένα παιχνίδι"!

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

10 σε 1

Σετ 10 παιχνίδια για ομαδικό και ατομικό παιχνίδι με φανταστικά σχέδια! Λόττο χρωμάτων, κατάταξη χρωμάτων και σχημάτων, το παιχνίδι των 4 φίλων, το μεγάλο παιχνίδι με το σπίτι.
22,00 €

Tangram

Παιχνίδι ανακάλυψης και συγκέντρωσης, που απογειώνει τη φαντασία. Χρησιμοποιήστε τα 7 μεγάλα, ξύλινα κομμάτια, ακολουθήστε τις οδηγίες και φτιάξτε περισσότερα από 200 σχέδια ή ακόμα περισσότερα, της φαντασίας σας.
19,00 €

Αλογάκια

Ξύλινο, επιτραπέζιο παιχνίδι με εντυπωσιακά σχέδια και φιγούρες! Μία ανανεωμένη εκδοχή του κλασσικού γκρινιάρη. Ποιος θα τελειώσει πρώτος τη διαδρομή του;;
19,00 €

Μαθαίνω να μετράω

Βαλιτσάκι παιχνιδιού με 15 κάρτες και 72 πούλια με αριθμούς και μαθηματικά σύμβολα. Ένας διασκεδαστικός τρόπος να εξοικειωθούμε με τους αριθμούς μέχρι το 12, αλλά και με τις πρώτες πράξεις. Μόνο τα σωστά πούλια ταιριάζουν στην αντίστοιχη θέση, οπότε κάθε παιδί μπορεί να διορθώσει τον εαυτό του.
26,00 €

Μαθαίνω την ώρα

Εκπαιδευτικό παιχνίδι για την εκμάθηση της ώρας. Περιλαμβάνει 20 παζλ 2 κομματιών με συνδυασμό αναλογικής και ψηφιακής ώρας και ένα τρισδιάστατο ρολόι.
14,00 €

Μωσαϊκό Ζώων

Πεταλούδα, ψάρι ή εξωγήινος;; Χρησιμοποιήστε τα 25 μεγάλα, ξύλινα κομμάτια, ακολουθήστε τις οδηγίες και φτιάξτε κάποιο ζωάκι που βλέπετε ή κάποιο της φαντασίας σας.
19,00 €

Πάμε Σαλιγκαράκια!

Τα τρία σαλιγκαράκια-μεζούρες ξεκινάνε από την αφετηρία και ρίχνουν το ζάρι για να συλλέξουν πρώτα τα πέταλα του ίδιου χρώματος. Με τη βροχή, ο παίκτης ξαναπαίζει, με το τετράφυλλο τριφύλλι, ο παίκτης πάει σε όποιο λουλούδι θέλει, με το φεγγάρι, χάνει τη σειρά του και με τον ήλιο, επιστρέφει στην εκκίνηση.
35,00 €

Σχεδιάζω Κόμικς

Ολοκληρωμένο πακέτο σχεδίασης κόμικς, με φωτεινή βάση Α4, κάρτες με τετράγωνα σχεδίου, φούσκες διαλόγου, 92 κάρτες-μοντέλα και έναν οδηγό 32 σελίδων. Απαιτούνται 2 μπαταρίες 1,5 V AAA-LR03, που δεν περιλαμβάνονται.
55,00 €

Το Σχεδιαστήριό μου

Φωτιζόμενο σχεδιαστήριο, που μεταφέρεται εύκολα και θα σας βοηθήσει να μάθετε να σχεδιάζετε βήμα-βήμα. Συμπεριλαμβάνονται 10 κάρτες Α4, 30 δίσκοι για τη δημιουργία σχεδίων σε 4 βήματα και 1 μαρκαδόρος. Απαιτούνται 4 μπαταρίες LR6, που δε συμπεριλαμβάνονται.
55,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές