Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Relaxation and Concentration

Κωδικός προϊόντος: 5133
Διαθεσιμότητα: 2 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: SPEECHMARK
Βιβλίο συναισθηματικής και συμπεριφορικής εξέλιξης, με διασκεδαστικό τρόπο! Περιλαμβάνει παιχνίδια και δραστηριότητες για άτομα και ομάδες, όλων των ηλικιών. Μία θετική και ενεργητική προσέγγιση που αφορά τη χαλάρωση και τη συγκέντρωση. Συνολικά, 130 δραστηριότητες για τη μείωση της νευρικότητας και της σύγχυσης, την ηρεμία, τη συγκέντρωση, την προσοχή και την επίγνωση όλου του σώματος.
33,00 €
Εικόνα για τον εκδότη SPEECHMARK

Για πάνω από 30 χρόνια η αγγλική εταιρεία Speechmark βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παροχής ποιοτικής βοήθειας και εκπαιδευτικών εργαλείων για τους επαγγελματίες που εργάζονται στη Λογοθεραπεία, την Ψυχική υγεία, τη Φροντίδα ηλικιωμένων, τις Ειδικές ανάγκες και όλους τους εκπαιδευτικούς του κόσμου!
Τα προϊόντα της αναπτύχθηκαν, δοκιμάστηκαν και αξιολογήθηκαν από τους τελικούς χρήστες, ειδικούς θεραπευτές, ιατρούς, δασκάλους κτλ με σκοπό την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς κάθε ασθενή ή χρήστη.
Διανέμονται σε όλο τον κόσμο και είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε γλώσσα, καθώς οι φωτογραφίες τους δεν περιέχουν κείμενα. Η υψηλή ποιότητα του περιεχομένου όλων των εκδόσεων, η σαφής τυπογραφία και οι καθαρές εικόνες κάνουν τις κάρτες της εύκολες στη χρήση και ιδιαίτερα κατανοητές ακόμα και από τα πολύ μικρά παιδιά.