Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

WINTHER – GONGE

H A.Winther A / S είναι ένα από τα παλαιότερα εργοστάσια ποδηλάτου της Δανίας με περήφανη παράδοση η οποία χρονολογείται από το 1932 όπου ιδρύθηκε. Σήμερα εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση - στην 3η γενιά. Όλα ξεκίνησαν ως χόμπι, όπου ο Anders Winther άρχισε να παράγει έλκηθρα και ποδήλατα ως χόμπι. Ωστόσο, τα προϊόντα του γρήγορα έγιναν δημοφιλή και μέχρι σήμερα η Winther εξακολουθεί να πιστεύει στις ίδιες αξίες και αρχές για κάθε προϊόν της, οι οποίες συγκεκριμένα είναι : η ποιότητα, η ασφάλεια και ο σωστός σχεδιασμός!
Σχεδιάζει υψηλής ποιότητας ποδήλατα για παιδιά και ενήλικες έπειτα από συνεργασία με εκπαιδευτικούς εμπειρογνώμονες, φυσιοθεραπευτές και επιστήμονες, έτσι ώστε να δημιουργήσουν το ιδανικό ποδήλατο που αποτελεί απόλαυση για βόλτα κάθε μέρα και προσφέρει χαρά σε όλη την οικογένεια.
Καινοτόμα ποδήλατα αλλά και εκαπιδευτικά παιχνίδια που αγαπήθηκαν από όλη την οικογένεια.
Ενισχύουν τις κινητικές δεξιότητες κάθε ανθρώπου και διατίθενται σε πάνω από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

BikeRunner 3-6

Δίκυκλο ποδήλατο που κινείται δίνοντας ώθηση με τα πόδια. Είναι ιδανικό για τις ηλικίες 3-6 ετών και είναι η καλύτερη επιλογή για να αναπτύξουν τα παιδιά την αίσθηση της ισορροπίας.
190,00 €

CircleBike

Κυκλικό ποδήλατο 3 θέσεων για παιδιά ηλικίας 2 εώς 10 ετών. Διαστάσεις: 100x52x31(ύψος καθίσματος)cm
197,00 €

Foot Twister Large

Ποδήλατο συντονισμού ματιού-χεριού που απαιτεί ιδιαίτερη δεξιοτεχνία και ισορροπία. Ο σκελετός του είναι μεταλλικός, ιδιαίτερης αντοχής και είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 6 εώς 10 ετών. Διαστάσεις: 80x33(ύψος καθίσματος )cm
194,00 €

Fun Cart Large

Ποδήλατο της σειράς V.Explorer, ιδανικό για παιδιά ηλικίας 6 εώς 10 ετών. Απαιτεί συντονισμό χεριών και ποδιών για σωστότερη κίνηση και ενδείκνυται ακόμα και για ανώμαλο έδαφος. Διαθέτει αναπαυτικό κάθισμα με πλαϊνά στήριξης. Διαστάσεις: 90x32(ύψος καθίσματος)cm
645,00 €

Fun Racer

Ποδήλατο της σειράς V. Explorer, ιδανικό για παιδιά ηλικίας 4 εώς 12 ετών. Διαθέτει αναπαυτικό κάθισμα με πλαϊνά στήριξης, ενώ προσφέρεται ακόμα και για ανώμαλο έδαφος. Απαιτεί συντονισμό χεριών και ποδιών για σωστότερη κίνηση. Διαστάσεις: 98x28(ύψος καθίσματος)cm
590,00 €

FunCart

Ποδήλατο της σειράς Viking. O χειρισμός του γίνεται με τα χέρια. Είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 4 έως 8 ετών. Διαστάσεις: 70x21(ύψος)cm
360,00 €

Mini Parkour 2 Κόκκινες Παράλληλες Μπάρες

Σετ 2 παράλληλες μπάρες που μπορούν να συνδυαστούν με τους κωδικού 2282, 2281, 2280, 2290, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.
39,00 €

Mini Parkour Set

Σετ Mini Parkour με όλα τα απαραίτητα κομμάτια για να φτιαχτούν οι πρώτες διαδρομές. Προσφέρεται για αισθητηριακές δραστηριότητες. Αποτελείται από 4 βάσεις, 6 οριζόντιες δοκούς, 2 ευθεία και 2 διαγώνια εμπόδια/στηρίγματα. Όλα τα κομμάτια συνδέονται μεταξύ τους με πολύ εύκολο και ασφαλή τρόπο.
300,00 €

Mini Parkour Βάση

Βάση που μπορεί να συνδυαστεί με τους κωδικού 2282, 2281, 2283, 2290, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Προσφέρεται για δραστηριότητες αισθητηριακής ολοκλήρωσης, ενώ βοηθάει στην ανάπτυξη ακόμα και γνωστικών δεξιοτήτων όπως ο προσανατολισμός στο χώρο. Όλα τα στοιχεία του εξοπλισμού είναι πολύ ανθεκτικά, ασφαλή και συνδέονται εύκολα μεταξύ τους.
26,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές