Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Ανακαλύπτοντας τον κόσμο

Κωδικός προϊόντος: 11200
Κατασκευαστής: BELEDUC
Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο, ξεκινάει! Στη μέση του παζλ, υπάρχει μία πυξίδα και ένας μικρός χάρτης των ηπείρων. Ο πρώτος δακτύλιος γύρω από το χάρτη δείχνει παιδάκια ντυμένα με τα τυπικά ρούχα κάθε ηπείρου, ενώ ο δεύτερος απεικονίζει ζωάκια χαρακτηριστικά κάθε ηπείρου. Ο εξωτερικός δακτύλιος απεικονίζει τοπία και κτίρια. Κάθε δακτύλιος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αυτόνομα ή τοποθετημένος στη σωστή θέση του παζλ. Διαστάσεις: 195x265x40cm
43,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Εικόνα για τον εκδότη BELEDUC

Μία οικογενειακή επιχείρηση με έδρα στη Γερμανία και μία παράδοση στη βιομηχανία των παιχνιδιών εδώ και 50 χρόνια!
Σύνθημα της εταιρείας αποτελεί το "Παίζω, Αποκτώ εμπειρίες, Μαθαίνω"!
Σχεδιάζει, δοκιμάζει και παράγει ξύλινα εκπαιδευτικά παιχνίδια όπως παζλ, επιτραπέζια, παιχνίδια ρόλων, κούκλες κουκλοθεάτρου, είδη αθλητικών δραστηριοτήτων και εικαστικών τεχνών.
Προωθεί την απόλαυση του παιχνιδιού μεταξύ των παιδιών τόσο σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία όσο και μέσα στην οικογένεια.
Τα παιδιά παίζουν, αποκτούν εμπειρίες και μαθαίνουν. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια τονώνουν τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη όλων των παιδιών, έτσι ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό θεμέλιο για το μέλλον!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Γεωμετρικά Σχήματα

Δώδεκα ξύλινες ενσφηνώσεις γεωμετρικών σχημάτων. Διαστάσεις: 34x34cm
30,00 €

Κυκλικές Δραστηριότητες Ψυχοκινητικής

Τάπητας από βινύλιο (διαμέτρου: 122cm) με έντονα χρώματα, 5 μεγάλα μαλακά ζάρια και 5 μαλακά σακουλάκια διαφορετικού χρώματος. Ανακαλύψτε τα χρώματα και τα σχήματα! Συνδυάστε και κατανοήστε τις πρώτες έννοιες των μαθηματικών.
50,00 €

Γεωμετρικά Σχήματα

Ένα συνδυαστικό παιχνίδι για την εκμάθηση των γεωμετρικών σχημάτων! Τα μεγάλα κομμάτια του παζλ συνδυάζονται με τα 13 ξύλινα πολύχρωμα γεωμετρικά σχήματα. Τοποθετήστε τα στη σωστή θέση και ανακαλύψτε την υπέροχη εικόνα που εμφανίζεται μπροστά σας.
19,00 €