Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Βιβλίο Δραστηριοτήτων με Ψαλίδι

Κωδικός προϊόντος: PDSS-B
Διαθεσιμότητα: 3 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: PETA (UK) Ltd
Υλικό το οποίο συντάχθηκε από 2 κορυφαίους εργοθεραπευτές και παιδιάτρους. Περιεκτικό εγχειρίδιο που προσδιορίζει τις δεξιότητες που απαιτούνται από τα παιδιά για τη σωστή και αποτελεσματική χρήση του ψαλιδιού. Ξεκινάει από εύκολα σχήματα και ολοκληρώνεται με πολύπλοκά σχήματα και κύκλους. 14 διαφορετικά στάδια ανάπτυξης δεξιοτήτων με χρήση ψαλιδιού, από ασκήσεις προοδευτικής δυσκολίας. Το κείμενο του βιβλίου (στα αγγλικά ) καλύπτει όλους τους τομείς και τις πτυχές των δεξιοτήτων χρήσης του ψαλιδιού, από τη σωστή στάση του σώματος και των δαχτύλων έως με το πώς να αντιμετωπιστούν συγκεκριμένες ανάγκες κάθε παιδιού. Πάνω από 120 σελίδες Α4 οι οποίες μπορούν και να φωτοτυπηθούν. Ιδανικό εργαλείο για εργοθεραπευτές και ιατρούς ή επαγγελματίες που εργάζονται στο χώρο της ειδικής αγωγής, αλλά και για κάθε γονιό που θέλει να βοηθήσει το παιδί του έτσι ώστε να χρησιμοποιήσει σωστά το ψαλίδι.
25,00 €
Εικόνα για τον εκδότη PETA (UK)  Ltd

Η Peta είναι μια δεύτερης γενιάς οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1976.
Ο ιδρυτής της, Lionel Crockett, ήταν ένας καινοτόμος επιχειρηματίας ο οποίος, αφού σχεδίασε το πρώτο ψαλίδι Easi-Grip®, επικοινώνησε με Εργοθεραπευτές έτσι ώστε να κατανοήσει την ποικιλία των ειδικών αναγκών των παιδιών και των ενηλίκων με σωματικές αναπηρίες. Αυτό οδήγησε στην ανάπτυξη ενός ευρέως φάσματος προσαρμοσμένων ψαλιδιών.
Περα από τα ειδικά ψαλίδια, η εταιρεία έχει σχεδιάσει μια σειρά από Easi-Grip® εργαλεία κήπου μαχαίρια κουζίνας και σκεύη. Με τα προϊόντα της, προσφέρει ιδιαίτερα ωφέλη σε όλους ανεξαρτήτου ηλικίας και ικανότητας.
Σήμερα η εταιρεία ανήκει και διοικείται από την κόρη του Lionel, Genny Crockett η οποία έχει χτίσει μια αφοσιωμένη και επιτυχημένη ομάδα. Εξάγει σήμερα το 60% των προϊόντων της σε διανομείς σε όλο τον κόσμο κάνοντας την καθημερινή διαβίωση των ανθρώπων με ειδικές σωματικές αναπηρίες πολύ πιο εύκολη!

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Λαβή για μολύβι

Μεγάλη, άνετη λαβή που βοηθάει τη σωστή τοποθέτηση των δακτύλων κάθε φορά. Ο σχεδιασμός της καθιστά δύσκολο να τοποθετηθούν λάθος τα δάχτυλα.
4,50 €

Μαγική πίστα 1

Το παιδί μετακινεί τη φιγούρα πάνω στο ταμπλό χρησιμοποιώντας το μαγνητικό στυλό κάτω από τον πλαστικό πίνακα, προσπαθώντας να μην πέσει από αυτόν! Σταδιακά, εξασκείται ο έλεγχος της κίνησης (καθοδήγηση, κατεύθυνση, ομαλότητα, ταχύτητα)! Το σετ περιλαμβάνει 1 πλαστικό πίνακα (34,5x25cm), 1 φιγούρα και 1 μαγνητικό στυλό.
17,00 €

Μαγική πίστα 3

Το παιδί μετακινεί τη φιγούρα πάνω στο ταμπλό χρησιμοποιώντας το μαγνητικό στυλό κάτω από τον πλαστικό πίνακα, προσπαθώντας να μη πέσει από αυτόν! Σταδιακά εξασκείται ο έλεγχος της κίνησης (καθοδήγηση, κατεύθυνση, ομαλότητα, ταχύτητα)! Το σετ περιλαμβάνει 1 πλαστικό πίνακα (34,5x25cm), 1 φιγούρα και 1 μαγνητικό στυλό.
17,00 €