Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Εργαστήριο Κουτιών Αρίθμησης

Κωδικός προϊόντος: 388407
Κατασκευαστής: NATHAN
Υλικό εύκολο στο χειρισμό που βοηθάει τα παιδιά να μετρούν, να κατανοούν και να θυμούνται τους αριθμούς αλλά και τις ποσότητες των στοιχείων. Κατευθύνει τα παιδιά να σκεφτούν τους αριθμούς και τις πράξεις, καθώς και να χειρίζονται αντικείμενα με οργανωμένο τρόπο ώστε να απαντούν σε αριθμητικές ερωτήσεις και να αυξάνουν την κατανόηση των αριθμών. Οι 48 κάρτες δραστηριοτήτων έχουν οργανωθεί έτσι ώστε να είναι προοδευτικής δυσκολίας.Τα 6 κουτιά αρίθμησης στο σετ αποτελούνται από 10 τετράγωνα τμήματα που αντιπροσωπεύουν μονάδες του 10.
75,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 5+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 5+