Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Κορνίζες για Φωτογραφίες

Κωδικός προϊόντος: 340215
Κατασκευαστής: NATHAN
Σετ 30 τρισδιάστατες κορνίζες σε 6 διαφορετικά, διάτρητα σχέδια. Έτοιμες για διακόσμηση και τοποθέτηση φωτογραφίας! Διαστάσεις: 22x11cm
9,00 €
13,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Προσφορά Ναι
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Προσφορά Ναι
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Πλαστική Λαβίδα

Πλαστική λαβίδα για διάφορες χρήσεις, σε υπέροχα χρώματα! Μήκος: 15cm
3,00 €

Μαρκαδόροι Υφάσματος

Σετ 10 μαρκαδόροι υφάσματος που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε ύφασμα. Το σχέδιο σταθεροποιείται σιδερώνοντας από την ανάποδη πλευρά, κάτι που τα καθιστά κατάλληλο να πλυθεί στο πλυντήριο με ζεστό νερό. Διαστάσεις: 14x4mm
17,00 €

Ξύλινα Κουτάκια Διακόσμησης

Ζωγραφίστε, κολλήστε, διακοσμήστε, χαρίστε το στη μαμά σας ή στη φίλη σας! Διαστάσεις: 80x75x110mm
3,50 €