Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Κουκλόσπιτο

Κωδικός προϊόντος: 370400
Κατασκευαστής: NATHAN
Ξύλινο κουκλόσπιτο σε μπλε και λευκόχρώμα που προσφέρεται για παιχνίδι από πολλά παιδιά ταυτόχρονα. Διαθέτει μαγνήτη ώστε να μπορείτε να ενώσετε δύο ή και περισσότερα κουκλόσπιτα μεταξύ τους, φτιάχνοντας πολλές και διαφορετικές διατάξεις! Το κουκλόσπιτο συνοδεύεται από οδηγίες συναρμολόγησης. Διαστάσεις: 37,5x23,2x52cm Διαστάσεις 2 κουκλόσπιτων ενωμένων με τη βοήθεια μαγνήτη: 75x46,4x52cm
220,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 2+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 2+