Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Κουνιστή γέφυρα Missouri

Κωδικός προϊόντος: 817
Κατασκευαστής: DIMOGROUP
Γέφυρα από ξύλο πεύκου, απουσία τοξικών αλάτων. Ο διάδρομος αποτελείται από εννιά δοκούς που ενώνονται με την ξύλινη κουπαστή με τη βοήθεια μικρών γαλβανισμένων αλυσίδων. Βάρος: 12kg Μήκος: 340cm Χρόνος συναρμολόγησης: 2h Ηλικία: 3-8 ετών Διαστάσεις: 340x90x100cm Αριθμός χρηστών: 5 Ελάχιστος χώρος: 640x390cm Certificate in accordance with European Standards EN 1176 by the German TÜV - SÜD.
1.990,00 €
Εικόνα για τον εκδότη DIMOGROUP

Η εταιρεία Dimogroup διαθέτει δύο εργοστάσια στην Ιταλία και εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού παιδικής χαράς και εξοπλισμού εξωτερικού χώρου γενικότερα. Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή της καλύτερης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Ο ενθουσιασμός, η φιλοδοξία, η αυθεντικότητα στο σχεδιασμό και η συνεχής αναζήτηση της ποιότητας ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της Dimogroup.

Κύρια προτεραιότητα για τη Dimogroup είναι η ικανοποίηση των πελατών. Γι’ αυτό το λόγο, όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα τρέχοντα ευρωπαϊκά πρότυπα και είναι πολύ υψηλών προδιαγραφών, αναφορικά με την ποιότητά τους αλλά και την τεχνική τους κατασκευή.