Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Μαγνητικό Σετ Μαθηματικών Δραστηριοτήτων

Κωδικός προϊόντος: 388428
Κατασκευαστής: NATHAN
Εργαστήρι αρίθμησης ιδανικό για μικρά παιδιά. Ειδικά σχεδιασμένο να εισάγει τα παιδιά στους αριθμούς από το 1 έως το 5. Οι πίνακες και τα μαγνητάκια χρησιμοποιούνται σε δραστηριότητες βασισμένες στη συλλογή, ομαδοποίηση, αλληλουχία και καταμέτρηση. Εικόνες, δάχτυλα, κουκκίδες, ζάρι, βοηθούν τα παιδιά να κατανοήσουν τις ποσότητες και τις διαφορές τους. Το σετ περιλαμβάνει 24 μαγνητικές κάρτες δραστηριοτήτων, και 72 μαγνητάκια.
70,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+