Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Μεγάλο σπιτάκι Luma

Κωδικός προϊόντος: 45316
Κατασκευαστής: WESCO
Κάθε παιδί αγαπάει τα σπιτάκια για να φτιάχνει τη φωλίτσα του και να κρύβεται! Μεγάλο σπιτάκι με χοντρούς τοίχους (πάχος : 6cm), πολύ ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Έχει 2 παράθυρα και 2 παγκάκια 3 θέσεων. Καθαρίζεται εύκολα, με σφουγγάρι. Διατίθεται με πορτοκαλί, λαχανί και γαλάζια σκεπή. Διαστάσεις: 154x140x163cm
920,00 €
Εικόνα για τον εκδότη WESCO

Από το 1975, η Wesco κατασκευάζει και επιλέγει προϊόντα που συνοδεύουν την επιτυχημένη ανάπτυξη των παιδιών, ηλικίας 0-12 ετών.

Γνώμονας της εταιρείας είναι η ευημερία των παιδιών!

Η Wesco θαυμάζει τις δυνατότητες όλων των παιδιών και ακούει τις διαφορετικές τους ανάγκες! Στόχος της είναι να βοηθήσει τα παιδιά να αφυπνίσουν τον κόσμο!

Πρόκειται για μία εταιρεία που εμπιστεύονται γονείς και εκπαιδευτικοί, για τα καινοτόμα προϊόντα της και την παροχή υπηρεσιών της.

Με το σκεπτικό ότι «Το σήμερα διαμορφώνει το αύριο» , η Wesco εξελίσσεται συνεχώς και φροντίζει το μέλλον των παιδιών. Προσφέρει καινοτόμα προϊόντα, μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και βοηθάει τα παιδιά να αποκτήσουν επίγνωση των μελλοντικών προκλήσεων ώστε να ζήσουν ως ενήλικες, σε αρμονία.