Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Μωσαϊκό Magicolor

Κωδικός προϊόντος: 345123
Κατασκευαστής: NATHAN
Τα παιδιά συμπληρώνουν το πλέγμα ακολουθώντας την αριθμητική κωδικοποίηση που παρέχεται (δάκτυλα στο χέρι, μοτίβο ζαριών ή γραπτή εικόνα). Το υλικό επιτρέπει στα παιδιά να παίζουν σε ζεύγη σε όλες τις κάρτες. Το σετ περιλαμβάνει 6 κάρτες δραστηριότητας διπλής όψης (27x20cm), 2 διαφανή πλαστικά πλέγματα (27,4x21cm), 180 πλαστικά γεωμετρικά σχήματα (90 τρίγωνα, 90 δίσκοι) και μία πλακέτα λύσεων. Διαστάσεις πλευρικού τριγώνου:3,3cm Δίσκος Ø: 3,3cm
50,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+