Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Ξύλινα Στένσιλ Αριθμοί 0-9

Κωδικός προϊόντος: 375218
Κατασκευαστής: NATHAN
Ένας εύκολος τρόπος εξάσκησης βασικών γραφικών κινήσεων και εξοικείωσης των μικρών παιδιών με τους αριθμούς. Βοηθάει τα παιδιά να εξασκήσουν τα χέρια τους και να αποκτήσουν επιδεξιότητα ελέγχοντας τις κινήσεις τους. Περιλαμβάνονται 10 ξύλινα στένσιλ (7,4x7,4x1cm) που απεικονίζουν τους αριθμούς 0-9.
25,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Περάσματα θαλάσσιων ζώων

Ρίξτε τα 2 ζάρια με χρώματα και περάστε στο κορδόνι ένα ζωάκι της θάλασσας με τα 2 αντίστοιχα χρώματα. Εναλλακτικά, τοποθετήστε στο τραπέζι μία αλληλουχία καρτών και περάστε στο κορδόνι τα αντίστοιχα ζώα. Αναπτύξτε την οπτική διάκριση, την κατάταξη και τη λεπτή κινητικότητα. Το παιχνίδι περιέχει 24 ξύλινα ζωάκια για πέρασμα (3 ζωάκια σε 8 χρώματα), 24 ξύλινες κάρτες με ζωάκια (5x5cm), 4 μπλε κορδόνια από βαμβάκι και 2 ξύλινα ζάρια με χρώματα (2,5cm), σε χάρτινο μαγνητικό κουτί αποθήκευσης (23x21x6cm).
30,00 €

Match and Mix Οχήματα

Ξύλινο παζλ συνδυασμών οχημάτων. Ενθαρρύνει το λόγο, την ανάπτυξη του λεξιλογίου των μικρών παιδιών και την επικοινωνία με τους συνομιλητές τους. Διαστάσεις: 336x289x9mm
18,00 €

Ξύλινη Πλάκα Γραφικών Diagonals

Ένας εύκολος τρόπος εξάσκησης βασικών γραφικών κινήσεων. Βοηθάει τα παιδιά να εξασκήσουν τα χέρια τους και να αποκτήσουν επιδεξιότητα ελέγχοντας τις κινήσεις τους. Το ξύλινο μολύβι ενσωματώνεται στη βάση για να μη χάνεται. Διαστάσεις: 35x10x1,5cm
18,00 €