Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Παζλ 1-5

Κωδικός προϊόντος: 53438
Διαθεσιμότητα: 14 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: GOULA – DISET
Ένα συνδυαστικό παιχνίδι για την εκμάθηση των γεωμετρικών σχημάτων! Τα πέντε χάρτινα κομμάτια του παζλ συνδυάζονται με τα 15 ξύλινα ζωάκια και βοηθούν τα παιδιά στην κατανόηση των αριθμών και των ποσοτήτων.
20,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 2+
Εικόνα για τον εκδότη GOULA – DISET

Ισπανική εταιρεία στο χώρο του παιδαγωγικού υλικού από το 1942 με έδρα στη Barcelona.
ΠροΪόντα που σχεδιάζονται και παράγονται στη Ευρώπη, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE. Η εταιρεία επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, μη τοξικά, χωρίς βερνίκια και τοξικά χρώματα, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Τα υλικά, το βάρος και το σχήμα κάθε παιχνιδιού είναι ελκυστικά και ιδανικά για κάθε παιδί ιδιαίτερα στα πρώτα χρόνια της ηλικίας του.
Φιλοσοφία της εταιρείας αποτελεί το ότι: "Το παιχνίδι προσφέρει χάρα και ευτυχία σε κάθε παιδί"!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 2+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Στοιβάζω τα δαχτυλίδια

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να συμπληρώσετε πρώτος τη ράβδο σας ρίχνοντας το ζάρι για να συλλέξετε τα δαχτυλίδια. Εξασκηθείτε στο μέτρημα, στην πρόσθεση και στην αφαίρεση. Το παιχνίδι περιέχει 1 ξύλινη βάση (16,8x6,3cm), 30 ξύλινα δαχτυλίδια σε 3 χρώματα, 1 ξύλινο ζάρι με χρώματα (2,5cm) και 1 ξύλινο ζάρι με αριθμούς (2,5cm), σε χάρτινο μαγνητικό κουτί αποθήκευσης (23x12x6cm).
25,00 €