Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Παιχνίδι εκπνοής με ζωάκια

Κατασκευαστής: WINTHER – GONGE
Ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τον έλεγχο της εκπνοής. Φυσήξτε ώστε να ξεκινήσει ο έλικας να κινείται! Συγκεντρωθείτε, ελέγξτε την εκπνοή σας και σταματήστε τον έλικα στο σωστό σημείο για να κερδίσετε. Το παιχνίδι έχει 2 βαθμούς δυσκολίας και είναι ιδανικό για άτομα με διαταραχές λόγου. Το σετ περιλαμβάνει 1 πλαστική βάση με έλικα, 10γκρι και 10 πορτοκαλί δαχτυλίδια, 1 θήκη και 2 κύκλους διαφορετικής δυσκολίας με εικόνες.
€27,00
Εικόνα για τον εκδότη WINTHER – GONGE

H A.Winther A / S είναι ένα από τα παλαιότερα εργοστάσια ποδηλάτου της Δανίας με περήφανη παράδοση η οποία χρονολογείται από το 1932 όπου ιδρύθηκε. Σήμερα εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση - στην 3η γενιά. Όλα ξεκίνησαν ως χόμπι, όπου ο Anders Winther άρχισε να παράγει έλκηθρα και ποδήλατα ως χόμπι. Ωστόσο, τα προϊόντα του γρήγορα έγιναν δημοφιλή και μέχρι σήμερα η Winther εξακολουθεί να πιστεύει στις ίδιες αξίες και αρχές για κάθε προϊόν της, οι οποίες συγκεκριμένα είναι : η ποιότητα, η ασφάλεια και ο σωστός σχεδιασμός!
Σχεδιάζει υψηλής ποιότητας ποδήλατα για παιδιά και ενήλικες έπειτα από συνεργασία με εκπαιδευτικούς εμπειρογνώμονες, φυσιοθεραπευτές και επιστήμονες, έτσι ώστε να δημιουργήσουν το ιδανικό ποδήλατο που αποτελεί απόλαυση για βόλτα κάθε μέρα και προσφέρει χαρά σε όλη την οικογένεια.
Καινοτόμα ποδήλατα αλλά και εκαπιδευτικά παιχνίδια που αγαπήθηκαν από όλη την οικογένεια.
Ενισχύουν τις κινητικές δεξιότητες κάθε ανθρώπου και διατίθενται σε πάνω από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.