Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Πλήρης Μονάδα Κουζίνας

Κωδικός προϊόντος: 370824
Κατασκευαστής: NATHAN
Όλες οι βασικές λειτουργίες μιας γωνιάς κουζίνας (νεροχύτης, φούρνος και ψυγείο) σε μία μονάδα! Τα 2 πλαστικά ράφια και το συρτάρι παρέχουν αποθηκευτικό χώρο για το σερβίτσιο του δείπνου. Είναι κατασκευασμένη από μελαμίνη κόκκινη και στο χρώμα της οξιάς. Διαθέτει άσπρα, συρμάτινα αξεσουάρ, 2 σχάρες φούρνου, θήκες στην πόρτα του ψυγείου και 2 ράφια. Διαστάσεις: 105x30x57cm
475,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+