Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Πράσινο αυτοκίνητο

Κωδικός προϊόντος: 1020
Κατασκευαστής: DIMOGROUP
Παιχνίδι παιδικής χαράς με ελατήριο και σχέδιο πράσινο αυτοκίνητο. Είναι προσβάσιμο από παιδιά σε αναπηρικό αμαξίδιο. Το κάθισμα διαθέτει πλάτη και όλη η κατασκευή είναι απαλλαγμένη από αιχμηρές γωνίες. Μέγιστο μήκος: 101cm Χρόνος συναρμολόγησης: 1h Ελάχιστος απαιτούμενος χώρος: 300x325cm Ηλικία: 2-12 ετών Επιφάνεια επιρροής: 10,00mq In accordance with the European Standard EN1176.
1.125,00 €
Εικόνα για τον εκδότη DIMOGROUP

Η εταιρεία Dimogroup διαθέτει δύο εργοστάσια στην Ιταλία και εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού παιδικής χαράς και εξοπλισμού εξωτερικού χώρου γενικότερα. Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή της καλύτερης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Ο ενθουσιασμός, η φιλοδοξία, η αυθεντικότητα στο σχεδιασμό και η συνεχής αναζήτηση της ποιότητας ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της Dimogroup.

Κύρια προτεραιότητα για τη Dimogroup είναι η ικανοποίηση των πελατών. Γι’ αυτό το λόγο, όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα τρέχοντα ευρωπαϊκά πρότυπα και είναι πολύ υψηλών προδιαγραφών, αναφορικά με την ποιότητά τους αλλά και την τεχνική τους κατασκευή.