Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Σπιτάκι Arianna

Κωδικός προϊόντος: 734B
Κατασκευαστής: DIMOGROUP
Σπιτάκι με μπαλκόνια, κατασκευασμένο από ξύλο πεύκου, απουσία τοξικών αλάτων. Βάρος: 6kg Μήκος: 110cm Χρόνος συναρμολόγησης: 1,5h Ηλικία: 2-5 ετών Διαστάσεις: 105x110x130cm Αριθμός χρηστών: 3 Ελάχιστος χώρος: 410x405cm Certificate in accordance with European Standards EN 1176 by the German TÜV - SÜD.
1.355,00 €
Εικόνα για τον εκδότη DIMOGROUP

Η εταιρεία Dimogroup διαθέτει δύο εργοστάσια στην Ιταλία και εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού παιδικής χαράς και εξοπλισμού εξωτερικού χώρου γενικότερα. Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή της καλύτερης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Ο ενθουσιασμός, η φιλοδοξία, η αυθεντικότητα στο σχεδιασμό και η συνεχής αναζήτηση της ποιότητας ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της Dimogroup.

Κύρια προτεραιότητα για τη Dimogroup είναι η ικανοποίηση των πελατών. Γι’ αυτό το λόγο, όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα τρέχοντα ευρωπαϊκά πρότυπα και είναι πολύ υψηλών προδιαγραφών, αναφορικά με την ποιότητά τους αλλά και την τεχνική τους κατασκευή.