Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Σπιτάκι Lilly

Κωδικός προϊόντος: 56188
Κατασκευαστής: WESCO
Σπιτάκι Lilly από υψηλής ποιότητας και αντοχής πλαστικό, με χοντρούς τοίχους και 2 σκαμπό. Καθαρίζεται εύκολα με σφουγγάρι και μπορεί να στερεωθεί στο έδαφος. Μπορεί να γίνει η αγαπημένη φωλίτσα κάθε παιδιού, στο σχολείο αλλά και στο σπίτι! Τοποθετήστε το σε εξωτερικό αλλά και σε εσωτερικό χώρο. Ύψος: 123cm
600,00 €
Εικόνα για τον εκδότη WESCO

Από το 1975, η Wesco κατασκευάζει και επιλέγει προϊόντα που συνοδεύουν την επιτυχημένη ανάπτυξη των παιδιών, ηλικίας 0-12 ετών.

Γνώμονας της εταιρείας είναι η ευημερία των παιδιών!

Η Wesco θαυμάζει τις δυνατότητες όλων των παιδιών και ακούει τις διαφορετικές τους ανάγκες! Στόχος της είναι να βοηθήσει τα παιδιά να αφυπνίσουν τον κόσμο!

Πρόκειται για μία εταιρεία που εμπιστεύονται γονείς και εκπαιδευτικοί, για τα καινοτόμα προϊόντα της και την παροχή υπηρεσιών της.

Με το σκεπτικό ότι «Το σήμερα διαμορφώνει το αύριο» , η Wesco εξελίσσεται συνεχώς και φροντίζει το μέλλον των παιδιών. Προσφέρει καινοτόμα προϊόντα, μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και βοηθάει τα παιδιά να αποκτήσουν επίγνωση των μελλοντικών προκλήσεων ώστε να ζήσουν ως ενήλικες, σε αρμονία.