Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Στένσιλ Γεωμετρικά σχήματα.

Κωδικός προϊόντος: 340500
Κατασκευαστής: NATHAN
Σετ 4 στένσιλ με γεωμετρικά σχήματα διαφορετικών μεγεθών. Τα παιδιά ανακαλύπτουν τα σχήματα και μαθαίνουν να αναπαράγουν τις μορφές τους. Μπορούν ακόμα και να κατατάξουνε τα περικομμένα σχήματα με βάση το μέγεθος.
15,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Απλές Αλληλουχίες

Εκπαιδευτικό πακέτο με 12 αλληλουχίες 2 βημάτων και 8 αλληλουχίες 3 βημάτων με πραγματικές φωτογραφίες από γυαλιστερό χαρτόνι. Διαστάσεις: 14,8x14,8cm
45,00 €

Mini Σχέδια και Maxi Χάντρες

Διασκεδαστικό σετ δραστηριοτήτων χρωμάτων, σχημάτων, λεπτής κινητικότητας, αντιγραφής και λογικής σκέψης. Χρησιμοποιώντας τις κάρτες-μοντέλα, τα παιδιά περνούν τις χάντρες πάνω στις στήλες, τοποθετώντας τις οριζόντια αλλά και κάθετα δίνοντας μια διαφορετική άποψη στη μελέτη και ανάλυση των μοντέλων. Το σετ περιλαμβάνει 24 κάρτες δραστηριοτήτων, 32 πλαστικές χάντρες σε 4 σχήματα και χρώματα και 2 πλαστικές στήλες.
50,00 €

Ζυγαριά

Υψηλής ποιότητας, πλαστική ζυγαριά (61x35,5cm) με σταθμά.
32,00 €