Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Τραμπάλα Nebraska

Κωδικός προϊόντος: 811A
Κατασκευαστής: DIMOGROUP
Ξύλινη τραμπάλα Nebraska με 2 θέσεις σε κάθε πλευρά. Συμπεριλαμβάνονται 2 λάστιχα. Μέγιστο μήκος: 400cm Χρόνος συναρμολόγησης: 1h Ελάχιστος απαιτούμενος χώρος: 650x275cm Επιφάνεια επιρροής: 18,00mq Ηλικία: 3-12 ετών Αριθμός χρηστών: 4 Certificate in accordance with European Standards EN 1176 by the German TÜV - SÜD.
920,00 €
Εικόνα για τον εκδότη DIMOGROUP

Η εταιρεία Dimogroup διαθέτει δύο εργοστάσια στην Ιταλία και εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού παιδικής χαράς και εξοπλισμού εξωτερικού χώρου γενικότερα. Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή της καλύτερης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Ο ενθουσιασμός, η φιλοδοξία, η αυθεντικότητα στο σχεδιασμό και η συνεχής αναζήτηση της ποιότητας ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της Dimogroup.

Κύρια προτεραιότητα για τη Dimogroup είναι η ικανοποίηση των πελατών. Γι’ αυτό το λόγο, όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα τρέχοντα ευρωπαϊκά πρότυπα και είναι πολύ υψηλών προδιαγραφών, αναφορικά με την ποιότητά τους αλλά και την τεχνική τους κατασκευή.