Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Φρούτα&Λαχανικά που κόβονται σε φέτες

Κωδικός προϊόντος: LER7287
Κατασκευαστής: LEARNING RESOURCES
Σετ 10 φρούτα και λαχανικά από πολύ ανθεκτικό πλαστικό που κόβονται σε φέτες και ενώνονται με velcro. Συμπεριλαμβάνεται 1 βάση κοπής και 1 μαχαιράκι. Μέσο μήκος: 10cm
29,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη LEARNING RESOURCES

Το ταξίδι στο χώρο της μάθησης ξεκίνησε για την εταιρεία το 1994, για την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών προϊόντων σε σχολεία αλλά και σπίτια σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία και την Ευρώπη. Η εταιρεία αναπτύχθηκε και το 2006, η επιχείρηση απέκτησε ιδιαίτερα εκπαιδευτικό χαρακτήρα ,με κοινό στόχο στην παροχή διασκέδασης και βιωματική εμπειρίας μάθησης για τα παιδιά.
Σύμφωνα με την εταιρεία, ¨η κληρονομιά και οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουν χτιστεί όλα αυτά τα χρόνια, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας, δίνοντάς τη δυνατότητα για συνεχή εξέλιξη, καθώς η επιχείρησή συνεχίζει να αυξάνεται, καλύπτοντας τις ανάγκες των εκπαιδευτικών, των γονέων και των άλλων συμβούλων, ενώ επιτρέπει στα παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο τους μέσα από την εξερεύνηση, τη φαντασία και το πιο σημαντικό τη διασκέδαση¨!
Φιλοσοφία της αγγλικής εταιρείας αποτελούν τα παρακάτω:
"Ποιότητα" - Πιστεύουμε στη δημιουργία ενός ποιοτικού προϊόντος που θα επιτρέψει σε κάθε παιδί να κατακτήσει τη μάθηκσ και να επιτύχει!
"Πάθος" - Έχουμε πάθος σε αυτό που κάνουμε και τα προϊόντα που διαθέτουμε στην αγορά με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και προσφορά.
"Διασκέδαση" - Στο σχολείο, στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας, στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε μια δια βίου αγάπη της μάθησης. Με απλά λόγια, η εκπαίδευση μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός παιδιού - αγαπάμε τη μάθηση και ελπίζουμε ότι θα την αγαπήσετε και εσείς!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Ζάρι για Poull Ball

Το Poull Ball είναι ένα νέο αθλητικό παιχνίδι, πολύ προσιτό σε όλους! Ένα θεαματικό παιχνίδι που δεν ενισχύει την επιθετικότητα και την βίαιη συμπεριφορά. Αποτελείται από δύο ομάδες των 5 παικτών οπού ο σκοπός τους είναι να χτυπήσουν με μια μπάλα (διαμέτρου: 55cm) το στόχο, μετά από τουλάχιστον 3 περάσματα χωρίς να εισέλθει στη ζώνη του απαγορευμένου κύκλου. Το παιχνίδι γίνεται μόνο με περάσματα, γεγονός που δημιουργεί την ενδυνάμωση όλων των παικτών της ομάδας. Διαστάσεις: 50x50cm
48,00 €

Μεταλλικό μικρό κοντάρι για Poull Ball

Το Poull Ball είναι ένα νέο αθλητικό παιχνίδι, πολύ προσιτό σε όλους. Ένα θεαματικό παιχνίδι που δεν ενισχύει την επιθετικότητα και τη βίαιη συμπεριφορά. Αποτελείται από δύο ομάδες των 5 παικτών οπού ο σκοπός τους είναι να χτυπήσουν με μια μπάλα (διαμέτρου: 55cm) το στόχο, μετά από τουλάχιστον 3 περάσματα, χωρίς να εισέλθει στη ζώνη του απαγορευμένου κύκλου. Το παιχνίδι γίνεται μόνο με περάσματα, γεγονός που δημιουργεί την ενδυνάμωση όλων των παικτών της ομάδας. Διαστάσεις: 120-165cm
38,00 €

Score Tossing Target

Παιχνίδι στόχου τόσο για εσωτερική όσο και εξωτερική χρήση. Μπορεί να τοποθετηθεί σε 3 διαφορετικά ύψη (μεταξύ 88 και 135cm) Η βάση μπορεί να γεμίσει με άμμο ή νερό για περισσότερη σταθερότητα.
68,00 €