Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Σετ 4 μεγάλα ψάρια πατώματος

Κωδικός προϊόντος: 2172
Διαθεσιμότητα: 2 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: WINTHER – GONGE
Ένα σύνολο από διασκεδαστικά και λαμπερά ψάρια. Τα ψάρια έχουν σκληρό πλαστικό περίβλημα με μη αντιολισθητική βάση και μαλακή φουσκωμένη επιφάνεια. Η σκληρή επιφάνεια εξασφαλίζει καλή βάση και ισορροπία, ενώ η φουσκωμένη διευκολύνει τις κινήσεις του παιδιού. Το παιχνίδι με τα ψάρια προκαλεί τις κινητικές λειτουργίες καθώς τα παιδιά πρέπει να προσαρμόζουν συνεχώς τους αστραγάλους και τα πόδια για να βρουν και να διατηρήσουν την ισορροπία τους. Τα ψάρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σκαλοπάτια είτε κατά τη διάρκεια του ελεύθερου παιχνιδιού είτε ως μέρος των δομημένων δραστηριοτήτων. Διαστάσεις: 38x22x4.5cm Μπορούν να σηκώσουν έως 75kgr.
85,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 2+
Εικόνα για τον εκδότη WINTHER – GONGE

H A.Winther A / S είναι ένα από τα παλαιότερα εργοστάσια ποδηλάτου της Δανίας με περήφανη παράδοση η οποία χρονολογείται από το 1932 όπου ιδρύθηκε. Σήμερα εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση - στην 3η γενιά. Όλα ξεκίνησαν ως χόμπι, όπου ο Anders Winther άρχισε να παράγει έλκηθρα και ποδήλατα ως χόμπι. Ωστόσο, τα προϊόντα του γρήγορα έγιναν δημοφιλή και μέχρι σήμερα η Winther εξακολουθεί να πιστεύει στις ίδιες αξίες και αρχές για κάθε προϊόν της, οι οποίες συγκεκριμένα είναι : η ποιότητα, η ασφάλεια και ο σωστός σχεδιασμός!
Σχεδιάζει υψηλής ποιότητας ποδήλατα για παιδιά και ενήλικες έπειτα από συνεργασία με εκπαιδευτικούς εμπειρογνώμονες, φυσιοθεραπευτές και επιστήμονες, έτσι ώστε να δημιουργήσουν το ιδανικό ποδήλατο που αποτελεί απόλαυση για βόλτα κάθε μέρα και προσφέρει χαρά σε όλη την οικογένεια.
Καινοτόμα ποδήλατα αλλά και εκαπιδευτικά παιχνίδια που αγαπήθηκαν από όλη την οικογένεια.
Ενισχύουν τις κινητικές δεξιότητες κάθε ανθρώπου και διατίθενται σε πάνω από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 2+