Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Χειρολαβή με 3 κουδουνάκια

Κωδικός προϊόντος: 2198
Κατασκευαστής: WINTHER – GONGE
Η χειρολαβή με τα 3 κουδουνάκια προσελκύει την προσοχή και τοποθετείται εύκολα σε μέρη του σώματος όπως τα χέρια, τα πόδια, το κεφάλι ή τους ώμους. Ο κύριος σκοπός των Body Bells είναι για τα παιδιά να μάθουν να κινούνται χωρίς να κάνουν τα κουδουνάκια να κουδουνίζουν. Αυτό απαιτεί αργές κινήσεις και έντονη εστίαση στον έλεγχο του σώματος. Επίσης τα κουδουνάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς από όλες τις ηλικίες, όπως οι ρυθμικές και μουσικές δραστηριότητες.
15,00 €

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 0+
Εικόνα για τον εκδότη WINTHER – GONGE

H A.Winther A / S είναι ένα από τα παλαιότερα εργοστάσια ποδηλάτου της Δανίας με περήφανη παράδοση η οποία χρονολογείται από το 1932 όπου ιδρύθηκε. Σήμερα εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση - στην 3η γενιά. Όλα ξεκίνησαν ως χόμπι, όπου ο Anders Winther άρχισε να παράγει έλκηθρα και ποδήλατα ως χόμπι. Ωστόσο, τα προϊόντα του γρήγορα έγιναν δημοφιλή και μέχρι σήμερα η Winther εξακολουθεί να πιστεύει στις ίδιες αξίες και αρχές για κάθε προϊόν της, οι οποίες συγκεκριμένα είναι : η ποιότητα, η ασφάλεια και ο σωστός σχεδιασμός!
Σχεδιάζει υψηλής ποιότητας ποδήλατα για παιδιά και ενήλικες έπειτα από συνεργασία με εκπαιδευτικούς εμπειρογνώμονες, φυσιοθεραπευτές και επιστήμονες, έτσι ώστε να δημιουργήσουν το ιδανικό ποδήλατο που αποτελεί απόλαυση για βόλτα κάθε μέρα και προσφέρει χαρά σε όλη την οικογένεια.
Καινοτόμα ποδήλατα αλλά και εκαπιδευτικά παιχνίδια που αγαπήθηκαν από όλη την οικογένεια.
Ενισχύουν τις κινητικές δεξιότητες κάθε ανθρώπου και διατίθενται σε πάνω από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 0+