Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

CRANIO CREATIONS

Η εταιρεία Cranio International ιδρύθηκε το 2019 από μία ομάδα νέων, ταλαντούχων και φανατικών παικτών επιτραπέζιων παιχνιδιών και σύντομα έγινε μία από τις πιο αναγνωρίσιμες εταιρείες στον κλάδο των επιτραπέζιων παιχνιδιών, στην Ιταλία. Σκοπός της Cranio International είναι ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η παραγωγή παιχνιδιών με μοναδικό στόχο να προσφέρει χαρά και διασκέδαση σε όλο τον κόσμο! Γι’ αυτό το λόγο, η Cranio Ιnternational διαθέτει καινοτόμα παιχνίδια, εντυπωσιακής αισθητικής, για κάθε περίσταση! Πρόκειται για μία εταιρεία παγκοσμίως αναγνωρίσιμη εξαιτίας των διεθνών συνεργασιών της που πλέον έρχεται και στην Ελλάδα.

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

A tale of pirates

Ένα πλήρωμα πειρατών με κοινό πεπρωμένο. Ένα πλοίο έτοιμο να βιώσει συναρπαστικές εμπειρίες. Ένα εντυπωσιακό πλοίο 3D και τέσσερις χρωματιστές κλεψύδρες. Αυτά είναι μόνο κάποια από τα συστατικά μίας πειρατικής εμπειρίας γεμάτη μυστήριο. Το «Tale of pirates» είναι ένα παιχνίδι συνεργασίας που διαδραματίζεται σε πραγματικό χρόνο. Κάθε παιχνίδι είναι ένα κεφάλαιο της ιστορίας το οποίο αντιστοιχεί σε μία αποστολή που πρέπει να ολοκληρωθεί. Θα πρέπει να πετυχαίνετε τους στόχους, τον έναν μετά τον άλλον, χωρίς να γνωρίζετε τι ακολουθεί στη συνέχεια. Η συσκευασία περιλαμβάνει 10 φακέλους, έναν για κάθε κεφάλαιο, που μπορείτε να τον ανοίξετε μόνο όταν είστε έτοιμοι να παίξετε το συγκεκριμένο κεφάλαιο. Πάντοτε θα βρίσκετε μυστικά συστατικά μέσα στους φακέλους! Και δεν είναι μόνο αυτά! Το παιχνίδι περιλαμβάνει και μία δωρεάν εφαρμογή που θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα κεφάλαια, θα εξηγεί το στήσιμο κάθε παιχνιδιού, ενώ περιέχει και μυστικούς κανόνες. Επίσης, λειτουργεί και σαν χρονόμετρο του γύρου. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την ιστορία; Θα καταφέρετε να φτάσετε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού;
38,00 €

Fuorisalone

Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα του κόσμου για τη βιομηχανία της μόδας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, καταφθάνουν εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο που προσελκύονται από τις φανταστικές εκθέσεις και τα κλειστά πάρτυ που λαμβάνουν χώρα σε εκατοντάδες σημεία. Μπείτε στη θέση ενός παθιασμένου επισκέπτη της πόλης, περπατήστε στους δρόμους της και παραβρεθείτε σε όσο το δυνατόν περισσότερες εκδηλώσεις! Συλλέξτε τα εμβληματικά σύμβολα της μόδας και γίνετε ο πιο μοντέρνος επισκέπτης της πόλης!
30,00 €

Jungle Race

Τα ζώα της ζούγκλας είναι έτοιμα για τον απόλυτο αγώνα αυτοκινήτων! Χρησιμοποιήστε τις κατάλληλες κάρτες και προσπεράστε τους αντιπάλους σας ή κρατήστε τη θέση σας και αφήστε το να περάσει τη γραμμή του τερματισμού! Σε ποια σειρά κατάταξης θα βρίσκεστε μετά από 3 γύρους;
15,00 €

Penk

Γρήγορο παιχνίδι με ζάρια, για όλη την οικογένεια. Για να παίξετε μέσα ή και έξω από το σπίτι. Ρίξτε το ζάρι και συμπληρώστε τον πίνακα φτιάχνοντας ζευγάρια, τριάδες, πόκερ ή σειρές με όλες τις πλευρές των ζαριών και με τη βοήθεια του τζόκερ. Αν μία στήλη έχει συμπληρωθεί ήδη από τον αντίπαλό σας, δεν μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και όποιος δεν καταφέρει να φτιάξει συνδυασμούς με τα ζάρια δύο συνεχόμενες φορές, χάνει. Πάρτε το Penk παντού μαζί σας!
15,00 €

Walls of York

Παιχνίδι για όλη την οικογένεια με απλούς κανόνες που προσφέρει πολλές στρατηγικές οχύρωσης ώστε να υπάρχει ισορροπία και να αναδειχθεί ο νικητής. Οι Βίκινγκς ετοιμάζονται να κάνουν έφοδο στο Castle of York. Ευγενείς, κληρικοί και έμποροι είναι ετοιμοπόλεμοι πίσω από τα τείχη της πόλης. Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε έγκαιρα την οχύρωση; Μία εύπορη περιοχή έχει διάσπαρτες εκκλησίες, αγορές και εμπορεύματα, θησαυροί τους οποίους αναζητούν οι Βίκινγκς. Έχει έρθει η ώρα η περιοχή να οχυρωθεί από ψηλά, αμυντικά τείχη. Ποια είναι η καλύτερη επιλογή; Μία γρήγορα κατασκευασμένη πόλη με λιγότερα τείχη ή άλλη μία επιβολή φόρων που δίνει περισσότερα νομίσματα; Μεγάλο δίλημμα για τον κατασκευαστή των Τειχών της York και πάντα με προσοχή στους Βίκινγκς!!
34,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές