Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Listening Skills Social Scenes

Κωδικός προϊόντος: 30111
Κατασκευαστής: SPEECHMARK
Σετ 5 υπέροχων καρτών και CD για την ταύτιση ήχων και εικόνων. Με αυτό το συνδυασμό, ζωντανεύουν οι εξής γνώριμες σκηνές: στην παραλία, στη φάρμα, στο πάρκο, στο δρόμο, στον κήπο. Κάθε μεγάλη κάρτα αναπαριστά μία σκηνή και συνδυάζεται με 5 μικρότερες εικόνες και ήχους που περιλαμβάνονται στο CD. Οι εικόνες και οι ήχοι βοηθούν στην οπτική και ακουστική διάκριση, στην ανάπτυξη του λεξιλογίου και στην κατανόηση διαφορετικών ήχων.
50,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 5+
Εικόνα για τον εκδότη SPEECHMARK

Για πάνω από 30 χρόνια η αγγλική εταιρεία Speechmark βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παροχής ποιοτικής βοήθειας και εκπαιδευτικών εργαλείων για τους επαγγελματίες που εργάζονται στη Λογοθεραπεία, την Ψυχική υγεία, τη Φροντίδα ηλικιωμένων, τις Ειδικές ανάγκες και όλους τους εκπαιδευτικούς του κόσμου!
Τα προϊόντα της αναπτύχθηκαν, δοκιμάστηκαν και αξιολογήθηκαν από τους τελικούς χρήστες, ειδικούς θεραπευτές, ιατρούς, δασκάλους κτλ με σκοπό την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς κάθε ασθενή ή χρήστη.
Διανέμονται σε όλο τον κόσμο και είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε γλώσσα, καθώς οι φωτογραφίες τους δεν περιέχουν κείμενα. Η υψηλή ποιότητα του περιεχομένου όλων των εκδόσεων, η σαφής τυπογραφία και οι καθαρές εικόνες κάνουν τις κάρτες της εύκολες στη χρήση και ιδιαίτερα κατανοητές ακόμα και από τα πολύ μικρά παιδιά.

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 5+