Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Swinx

Κωδικός προϊόντος: 2502
Κατασκευαστής: WINTHER – GONGE
Σταθερή, αντιολισθητική κούνια για τα πόδια. Το μέγιστο βάρος που μπορεί να σηκώσει είναι 100kg, εφόσον στερεωθεί καλά, σε κατάλληλο τραπέζι. Καινοτόμος εξοπλισμός που βοηθάει στη συγκέντρωση, ακόμα και των πιο φυσικά δραστήριων ατόμων. Το ύψος της προσαρμόζεται ώστε να συνεχίζει να χρησιμοποιείται καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν. Συμπεριλαμβάνεται ανθεκτική κρεμάστρα που τοποθετείται κάτω από το τραπέζι. Διάμετρος: 31cm Ύψος:100cm
79,00 €
Εικόνα για τον εκδότη WINTHER – GONGE

H A.Winther A / S είναι ένα από τα παλαιότερα εργοστάσια ποδηλάτου της Δανίας με περήφανη παράδοση η οποία χρονολογείται από το 1932 όπου ιδρύθηκε. Σήμερα εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση - στην 3η γενιά. Όλα ξεκίνησαν ως χόμπι, όπου ο Anders Winther άρχισε να παράγει έλκηθρα και ποδήλατα ως χόμπι. Ωστόσο, τα προϊόντα του γρήγορα έγιναν δημοφιλή και μέχρι σήμερα η Winther εξακολουθεί να πιστεύει στις ίδιες αξίες και αρχές για κάθε προϊόν της, οι οποίες συγκεκριμένα είναι : η ποιότητα, η ασφάλεια και ο σωστός σχεδιασμός!
Σχεδιάζει υψηλής ποιότητας ποδήλατα για παιδιά και ενήλικες έπειτα από συνεργασία με εκπαιδευτικούς εμπειρογνώμονες, φυσιοθεραπευτές και επιστήμονες, έτσι ώστε να δημιουργήσουν το ιδανικό ποδήλατο που αποτελεί απόλαυση για βόλτα κάθε μέρα και προσφέρει χαρά σε όλη την οικογένεια.
Καινοτόμα ποδήλατα αλλά και εκαπιδευτικά παιχνίδια που αγαπήθηκαν από όλη την οικογένεια.
Ενισχύουν τις κινητικές δεξιότητες κάθε ανθρώπου και διατίθενται σε πάνω από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.