Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Κύλινδρος με Γεωμετρικά Σχήματα

Κωδικός προϊόντος: 53455
Κατασκευαστής: GOULA – DISET
Ξύλινος κύλινδρος με γεωμετρικά σχήματα σε υπέροχα χρώματα. 6 γεωμετρικά κομμάτια σε 3 διαφορετικά βασικά σχήματα πρέπει να τοποθετηθούν στις κατάλληλες υποδοχές. Από το κάτω μέρος του κυλίνδρου τα σχήματα μπορούν να βγουν πολύ εύκολα. Διαστάσεις: 16x16x16cm
26,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία από 9 μηνών
Εικόνα για τον εκδότη GOULA – DISET

Ισπανική εταιρεία στο χώρο του παιδαγωγικού υλικού από το 1942 με έδρα στη Barcelona.
ΠροΪόντα που σχεδιάζονται και παράγονται στη Ευρώπη, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE. Η εταιρεία επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, μη τοξικά, χωρίς βερνίκια και τοξικά χρώματα, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Τα υλικά, το βάρος και το σχήμα κάθε παιχνιδιού είναι ελκυστικά και ιδανικά για κάθε παιδί ιδιαίτερα στα πρώτα χρόνια της ηλικίας του.
Φιλοσοφία της εταιρείας αποτελεί το ότι: "Το παιχνίδι προσφέρει χάρα και ευτυχία σε κάθε παιδί"!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία από 9 μηνών
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Σετ Θαλάσσης

Ένα σετ από ΒΙΟ πλαστικό που δεν περιέχει καμία επικίνδυνη χημική ουσία και είναι 100% ανακυκλώσιμο! Προσφέρεται για ατελείωτο παιχνίδι στη θάλασσα και εξερεύνηση της φύσης βοηθώντας στην αισθητηριακή ανάπτυξη. Το μικρό μέγεθος και οι λαβές όλων των αντικειμένων του σετ, τα καθιστούν ιδανικά στο χειρισμό από πολύ μικρά παιδιά.
16,00 €

Ξύλινα Οχήματα

Σετ 6 ξύλινα οχήματα από μασίφ ξύλο. Διαθέτουν αθόρυβες ρόδες από μαλακό πλαστικό. Διαστάσεις: 4,8x2,5x3,5cm
24,00 € 35,00 €