Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Μονάδα σκαρφαλώματος Fayette

Κωδικός προϊόντος: 913
Κατασκευαστής: DIMOGROUP
Μονάδα σκαρφαλώματος από ξύλο πεύκου, απουσία τοξικών αλάτων. Αποτελείται από μία γέφυρα, ένα πυργίσκο, δύο παρατηρητήρια, ένα τοίχο αναρρίχησης με χρωματιστές λαβές και μία πλάτη με σκαλοπάτια. Βάρος: 20kg Μήκος: 249cm Χρόνος συναρμολόγησης: 2h Ηλικία: 5-12 ετών Διαστάσεις: 320x225x260cm Αριθμός χρηστών: 9 Ελάχιστος χώρος: 725x625cm Επιφάνεια επιρροής: 40,00mq Certificate in accordance with European Standards EN 1176 by the German TÜV - SÜD.
3.370,00 €
Εικόνα για τον εκδότη DIMOGROUP

Η εταιρεία Dimogroup διαθέτει δύο εργοστάσια στην Ιταλία και εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού παιδικής χαράς και εξοπλισμού εξωτερικού χώρου γενικότερα. Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή της καλύτερης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Ο ενθουσιασμός, η φιλοδοξία, η αυθεντικότητα στο σχεδιασμό και η συνεχής αναζήτηση της ποιότητας ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της Dimogroup.

Κύρια προτεραιότητα για τη Dimogroup είναι η ικανοποίηση των πελατών. Γι’ αυτό το λόγο, όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα τρέχοντα ευρωπαϊκά πρότυπα και είναι πολύ υψηλών προδιαγραφών, αναφορικά με την ποιότητά τους αλλά και την τεχνική τους κατασκευή.