Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

SPEECHMARK

Για πάνω από 30 χρόνια η αγγλική εταιρεία Speechmark βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παροχής ποιοτικής βοήθειας και εκπαιδευτικών εργαλείων για τους επαγγελματίες που εργάζονται στη Λογοθεραπεία, την Ψυχική υγεία, τη Φροντίδα ηλικιωμένων, τις Ειδικές ανάγκες και όλους τους εκπαιδευτικούς του κόσμου!
Τα προϊόντα της αναπτύχθηκαν, δοκιμάστηκαν και αξιολογήθηκαν από τους τελικούς χρήστες, ειδικούς θεραπευτές, ιατρούς, δασκάλους κτλ με σκοπό την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς κάθε ασθενή ή χρήστη.
Διανέμονται σε όλο τον κόσμο και είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε γλώσσα, καθώς οι φωτογραφίες τους δεν περιέχουν κείμενα. Η υψηλή ποιότητα του περιεχομένου όλων των εκδόσεων, η σαφής τυπογραφία και οι καθαρές εικόνες κάνουν τις κάρτες της εύκολες στη χρήση και ιδιαίτερα κατανοητές ακόμα και από τα πολύ μικρά παιδιά.

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

A Nifflenoo Called Nevermind-Helping Children Who Bottle Up Their Feelings

Ένα παραμύθι με ωραία εικονογράφηση και ένας πρακτικός οδηγός που διευκολύνει γονείς και επαγγελματίες να βοηθήσουν παιδιά ηλικίας 4-12 ετών να συνδεθούν με άλυτα συναισθήματά τους που επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους. Απευθύνεται ιδιαίτερα σε παιδιά που φοβούνται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να κλάψει, χρειάζεται να διαχειριστούν δύσκολες και επίπονες καταστάσεις και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.
44,00 €

Action Picture Test

Συλλογή καρτών που μπορούν να αξιοποιηθούν από εκπαιδευτικούς, λογοπεδικούς, εργοθεραπευτές και άλλους, και αφορά στο λεξιλόγιο και στη γραμματική που απαιτείται για την ανταλλαγή πληροφοριών (ουσιαστικά, ρήματα, προθέσεις, παθητική φωνή, χρόνοι ρημάτων, κλπ).
60,00 €

Adjectives 2nd Edition

Εκπαιδευτικό πακέτο με 48 πραγματικές φωτογραφίες (21x15cm) από γυαλιστερό χαρτόνι, που απεικονίζουν επίθετα τα οποία χρησιμοποιούνται καθημερινά και είναι πολύ γνωστά στα παιδιά. Κατάλληλο υλικό για λεκτικές ασκήσεις.
50,00 €

Bus Story Test

Βιβλίο που ενδείκνυται για χρήση από εκπαιδευτικούς και θεραπευτές και βοηθάει στην ανάπτυξη συνεχόμενου γραπτού και προφορικού λόγου. Επιτρέπει την παρακολούθηση της προόδου και αναδεικνύει τους παράγοντες που καθορίζουν την αναπαραγωγή ιστοριών όπως, η γραμματική που χρησιμοποιείται, το μέγεθος και το περιεχόμενο των προτάσεων.
55,00 €

CD ROM Αντικοινωνική Συμπεριφορά

CD ROM με εικόνες που αφορούν πτυχές αντικοινωνικής συμπεριφοράς (εκφοβισμός, βανδαλισμοί, κακοποιήσεις, απειλές, διαρρήξεις και άλλα). Οι εικόνες αποτελούν αφορμή για συζήτηση, επείγνωση και κατανόηση.
45,00 €

Children's Phonology Sourcebook 

Βιβλίο ιδανικό για παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο λόγο. Προτείνει διασκεδαστικές δραστηριότητες και δημιουργικές ιδέες που γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ θεωρίας και πράξης. Από τις απλές, μεμονωμένες λέξεις, οδηγούμαστε στη δημιουργία ολοκληρωμένων προτάσεων.
60,00 €

Colorlibrary Food 2η έκδοση

Συλλογή από 96 πραγματικές φωτογραφίες (διάστασης Α6) με θέμα το φαγητό. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη του λεξιλογίου, για ασκήσεις κατηγοριοποίησης και ομαδοποίησης, για ανάπτυξη μιας συζήτησης, αλλά και με πολλούς ακόμα τρόπους.
60,00 €

Consequences Discussion Cards

36 πραγματικές φωτογραφίες διάστασης Α5 που απεικονίζουν μια ενέργεια ή μια συμπεριφορά. Τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες πρέπει να καταλάβουν ότι μια λανθασμένη πράξη τους μπορεί να έχει άσχημες συνέπειες όχι μόνο στους ίδιους αλλά και σε άλλους. Με αφορμή κάθε φωτογραφία συζητήστε, καταλήξτε σε συμπεράσματα και συμβουλέψτε.
60,00 €

Counselling With Reallity Therapy

Βιβλίο που αφορά τη Θεραπεία Πραγματικότητας (Reality Therapy) μία γνωστική, συμπεριφορική μέθοδο θεραπείας που είναι πολύ πρακτική και διαδραστική και γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Μέσω του βιβλίου, γίνεται μία εισαγωγή στη Θεραπεία Πραγματικότητας, στην ευρεία εφαρμογή της (στη δημιουργία κινήτρων, στην ανάπτυξη της υπευθυνότητας και της αυτοεκτίμησης, κ.ά.), αλλά και στο πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα σχολεία, στις φυλακές, σε χώρους εργασίας και άλλες δομές.
35,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές