Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

WESCO

Από το 1975, η Wesco κατασκευάζει και επιλέγει προϊόντα που συνοδεύουν την επιτυχημένη ανάπτυξη των παιδιών, ηλικίας 0-12 ετών.

Γνώμονας της εταιρείας είναι η ευημερία των παιδιών!

Η Wesco θαυμάζει τις δυνατότητες όλων των παιδιών και ακούει τις διαφορετικές τους ανάγκες! Στόχος της είναι να βοηθήσει τα παιδιά να αφυπνίσουν τον κόσμο!

Πρόκειται για μία εταιρεία που εμπιστεύονται γονείς και εκπαιδευτικοί, για τα καινοτόμα προϊόντα της και την παροχή υπηρεσιών της.

Με το σκεπτικό ότι «Το σήμερα διαμορφώνει το αύριο» , η Wesco εξελίσσεται συνεχώς και φροντίζει το μέλλον των παιδιών. Προσφέρει καινοτόμα προϊόντα, μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και βοηθάει τα παιδιά να αποκτήσουν επίγνωση των μελλοντικών προκλήσεων ώστε να ζήσουν ως ενήλικες, σε αρμονία.

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Τριπλό τούνελ

Πολύχρωμο, τριπλό τούνελ για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στον κήπο του σπιτιού ή στην αυλή του σχολείου. Διαστάσεις :150x123(100cm εσωτερικό)x127cm
800,00 €

Τσουλήθρα

Τσουλήθρα από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Είναι ιδανική τόσο για εξωτερικό όσο και για εσωτερικό χώρο και καθαρίζεται εύκολα με σφουγγάρι. Σταθεροποιείται με ασφάλεια. Αναδιπλώνεται εύκολα για να εξοικονομείτε χώρο αλλά μπορείτε να τη στερεώσετε και στο έδαφος. Διατίθεται σε λαχανί και γαλάζιο. Διαστάσεις : 138x170x100cm
340,00 €

Υφασμάτινο Ασπρόμαυρο Βιβλίο Δραστηριοτήτων

Μαλακό βιβλίο με μία διαφορετική δραστηριότητα, σε κάθε σελίδα. Οι σελίδες είναι κυρίως ασπρόμαυρες ώστε να διευκολύνουν την οπτική ανάπτυξη των παιδιών τους πρώτους μήνες ζωής, μέσω της αντίθεσης. Για το λόγο αυτό υπάρχουν μόνο λίγες, μικρές, έγχρωμες λεπτομέρειες.
26,00 €

Υφασμάτινο Βιβλιαράκι Κοάλα

Μαλακό βιβλιαράκι με εντυπωσιακά σχέδια, ιδανικό για τα νεογέννητα μωράκια. Στη μία πλευρά της σελίδας υπάρχει η εικόνα έγχρωμη και στην άλλη πλευρά, ασπρόμαυρη. Στο τέλος το βιβλίου υπάρχει ένα παιδικός καθρέφτης που βοηθάει το μωράκι να ανακαλύψει τον εαυτό του.
28,00 €

Υφασμάτινο Βιβλίο Ακορντεόν Γάτα

Μαλακό βιβλιαράκι ακορντεόν με πολύ ελκυστικά χρώματα. Από τη πλευρά υπάρχουν εικόνες με μία γάτα και από την άλλη, πολλά και διαφορετικά γεωμετρικά σχήματα. Πλένεται στους 30°C.
23,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές