Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Educo-Αλληλουχίες 4 Βημάτων

Κωδικός προϊόντος: 3904426
Κατασκευαστής: EDUCO – HEUTINK
Ξύλινη κασετίνα με 25 πλαστικές κάρτες λογικής αλληλουχίας με θέματα από την καθημερινή ζωή. Οι χρονικές αλληλουχίες είναι 4 βημάτων και βοηθούν στην ανάπτυξη της λογικής σκέψης και της έκφρασης των παιδιών. Διαστάσεις: 11x11cm
55,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Εικόνα για τον εκδότη EDUCO – HEUTINK

"Παίξε, μάθε και ζήσε χαρούμενα", αυτή είναι η φιλοσοφία της Ολλανδικής εταιρείας!
Η εταιρεία κάνει τη μάθηση ενδιαφέρουσα, προκλητική και διερευνητική. Όλα της τα προϊόντα προωθούν τα παιδιά να παίξουν και ως αποτέλεσμα να αναπτύξουν συγκεκριμένες, πολύ σημαντικές δεξιότητες με φυσικό τρόπο και να μάθουν παίζοντας. Με το σύνολο των προϊόντων της παρέχει σαφείς κατευθυντήριες γραμμές για τη μάθηση και τη διδασκαλία, κατηγοριοποιώντας τα σε διαφορετικές ενότητες με ξεχωριστή δεξιότητα και αναπτυξιακό στόχο η κάθε μία. Για το λόγο αυτό, παίζοντας με ένα παιχνίδι της εταιρείας ή φτιάχνοντας ένα παζλ, διεγείρεται αποτελεσματικά η εμπειρία εκμάθησης.
Στον όμιλο της Ολλανδικής εταιρείας ανήκουν επίσης η "Jegro" η "Montessori" και η "Toys for life".

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Gaitspots

Ένα ακουστικό εργαλείο για τη βάδιση. Αποδίδει ακουστικά το σήκωμα της φτέρνας και το πάτημα των δακτύλων. Αποδίδει την αίσθηση του βήματος, του άλματος ή της συνεχόμενης βάδισης. Δένεται πάνω στο παπούτσι και προσαρμόζεται στα νούμερα 19(EU) με 36(EU).
7,50 €

Educo-Αλληλουχίες 3 Βημάτων

Ξύλινη κασετίνα με 27 πλαστικές κάρτες λογικής αλληλουχίας με θέματα από την καθημερινή ζωή. Οι χρονικές αλληλουχίες είναι 3 βημάτων και βοηθούν στην ανάπτυξη της λογικής σκέψης και της έκφρασης των παιδιών. Διαστάσεις: 11x11cm
55,00 €

Εσύ & Εγώ

Εκπαιδευτικό πακέτο που έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ενθαρρύνει την ανάπτυξη του λεξιλογίου των παιδιών και την εκμάθηση της σωστής σύνταξης των προτάσεων. Χρησιμοποιώντας φωτογραφίες από διάφορες σκηνές της καθημερινότητας και ρεαλιστικά πρόσωπα, προτρέπει να παιδιά να παρατηρήσουν, να σκεφτούν, να συγκρίνουν, να συζητήσουν μεταξύ τους. Με τη βοήθεια της δασκάλας ή ενήλικου, αναπτύσσεται το λεξιλόγιο των παιδιών, γίνονται κατανοητοί οι χρόνοι των ρημάτων (παρελθόν, παρών, μέλλον), ταυτίζονται οι χαρακτήρες των εικόνων με τα παιδιά και η ανάπτυξη του λόγου επιτυγχάνεται μέσα από το παιχνίδι. Το σετ περιλαμβάνει 10 εικόνες (35x25cm) και 32 μαγνητικά καρτελάκια (5x4,5cm) για την προσωποποίηση των χαρακτήρων.
67,00 €