Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Τι είναι λάθος;

Κωδικός προϊόντος: 88617
Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: SPEECHMARK
Σετ 48 γυαλιστερές κάρτες (21x15cm) με ζωντανές, αστείες εικόνες. Αναγνωρίζοντας το λάθος σε κάθε κάρτα, τα παιδιά αναπτύσσουν το λόγο και την επικοινωνία, αιτιολογούν και δίνουν τις σωστές λύσεις.
50,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη SPEECHMARK

Για πάνω από 30 χρόνια η αγγλική εταιρεία Speechmark βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παροχής ποιοτικής βοήθειας και εκπαιδευτικών εργαλείων για τους επαγγελματίες που εργάζονται στη Λογοθεραπεία, την Ψυχική υγεία, τη Φροντίδα ηλικιωμένων, τις Ειδικές ανάγκες και όλους τους εκπαιδευτικούς του κόσμου!
Τα προϊόντα της αναπτύχθηκαν, δοκιμάστηκαν και αξιολογήθηκαν από τους τελικούς χρήστες, ειδικούς θεραπευτές, ιατρούς, δασκάλους κτλ με σκοπό την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς κάθε ασθενή ή χρήστη.
Διανέμονται σε όλο τον κόσμο και είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε γλώσσα, καθώς οι φωτογραφίες τους δεν περιέχουν κείμενα. Η υψηλή ποιότητα του περιεχομένου όλων των εκδόσεων, η σαφής τυπογραφία και οι καθαρές εικόνες κάνουν τις κάρτες της εύκολες στη χρήση και ιδιαίτερα κατανοητές ακόμα και από τα πολύ μικρά παιδιά.

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Αίτιο-Αποτέλεσμα

Εκπαιδευτικό πακέτο με 24 ζευγάρια πραγματικών φωτογραφιών λογικής σειράς που δίνουν τη δυνατότητα για συζήτηση πάνω στις συνέπειες που έχουν ορισμένες ενέργειες. Διαστάσεις: 14,8x14,8cm
50,00 €

Desicions

Σε περίπτωση κινδύνου, μέσα ή έξω από το σπίτι, η λήψη απόφασης είναι ουσιαστική. Κάθε κάρτα απεικονίζει έναν κίνδυνο και μέσα από τη συζήτηση τα παιδιά καταλήγουν στη σωστή απόφαση.Το σετ περιέχει 30 κάρτες (διάστασης Α4).
70,00 €

Παιχνίδια Ανάπτυξης Λεξιλογίου

Τρία διαφορετικά παιχνίδια προοδευτικής δυσκολίας σε ένα, για την ανάπτυξη του λεξιλογίου και γενικότερα του προφορικού λόγου. Λόττο ταύτισης αντικειμένων σπιτιού (αναγνωρίστε και ονομάστε τα αντικείμενα κάθε δωματίου του σπιτιού: κουζίνα, κρεβατοκάμαρα, μπάνιο, καθιστικό και τοποθετήστε τα στη σωστή θέση στον πίνακα). Το σετ περιλαμβάνει 4 πίνακες (15x21cm), 24 κάρτες αντικειμένων και 1 ζάρι με σύμβολα. Επιτραπέζιο παιχνίδι ομαδοποίησης και κατηγοριοποίησης (προχωρώντας στον πίνακα, χρησιμοποιήστε δύο αντικείμενα για τη δημιουργία μιας πρότασης). Το σετ περιλαμβάνει 1 πίνακα (42x30cm), 20 μάρκες, 4 πιόνια και 1 ζάρι με κουκκίδες. Παιχνίδι ομαδοποίησης και κατηγοριοποίησης αντικειμένων και χρωμάτων (προχωρώντας στον πίνακα συνδυάστε τα χρώματα με την κατηγορία αντικειμένων, ονομάστε, δημιουργήστε προτάσεις). Το σετ περιλαμβάνει 1 πίνακα (30x42cm), 4 πιόνια και 1 ζάρι με χρώματα.
35,00 €