Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Σκηνή Indios

Κωδικός προϊόντος: 819B
Κατασκευαστής: DIMOGROUP
Σκηνή κατασκευασμένη από ξύλο πεύκου, απουσία τοξικών αλάτων. Διαθέτει σχοινί αναρρίχησης, στρογγυλεμένες γωνίες και είναι βαμμένη με μη τοξικά, υδατοδιαλυτά χρώματα. Βάρος: 64kg Μήκος: 300cm Χρόνος συναρμολόγησης: 1h Ηλικία: 2-8 ετών Διαστάσεις: 300x205x185cm Αριθμός χρηστών: 6 Ελάχιστος χώρος: 650x500cm Επιφάνεια επιρροής: 28,00mq Certificate in accordance with European Standards EN 1176 by the German TÜV - SÜD.
3.395,00 €
Εικόνα για τον εκδότη DIMOGROUP

Η εταιρεία Dimogroup διαθέτει δύο εργοστάσια στην Ιταλία και εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού παιδικής χαράς και εξοπλισμού εξωτερικού χώρου γενικότερα. Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή της καλύτερης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Ο ενθουσιασμός, η φιλοδοξία, η αυθεντικότητα στο σχεδιασμό και η συνεχής αναζήτηση της ποιότητας ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της Dimogroup.

Κύρια προτεραιότητα για τη Dimogroup είναι η ικανοποίηση των πελατών. Γι’ αυτό το λόγο, όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα τρέχοντα ευρωπαϊκά πρότυπα και είναι πολύ υψηλών προδιαγραφών, αναφορικά με την ποιότητά τους αλλά και την τεχνική τους κατασκευή.