Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Αναμνηστικά δώρα έως 20€
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Buzzer απάντησης

Buzzer απάντησης σε 4 διαφορετικά χρώματα με διαφορετικούς ήχους. Κάνει το μάθημα ή το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό. Η τιμή αναφέρεται στο τεμάχιο
€10,00

Scoop set

Ένα παιχνίδι συντονισμού ματιού-χεριού. Το παιχνίδι αποτελείται από μια πλαστική ρακέτα και 1 μπάλα διαστάσεων 9εκ.
€7,00

Ανατρεπόμενο φορτηγό

Φορτηγό από σκληρό ανθεκτικό πλαστικό Διαστάσεις 21x10,5x9cm
€10,00

Αστεία οχήματα

Αυτοκινητάκια από υψηλής ποιότητας πλαστικό σε 5 διαφορετικά σχέδια. Διαστάσεις από 9 μέχρι 13εκ Η τιμή είναι ανά τεμάχιο
€2,50

Αυτοκόλλητα τοίχου “Εξοχή”

Αυτοκόλλητα για τζάμι, έπιπλα, τοίχο. Σετ 3 φύλλων με θέμα την εξοχή. Κολλάνε και ξεκολλάνε πολύ εύκολα! Διακοσμήστε το δωμάτιο, την τάξη, τα έπιπλα, τα τζάμια κτλ.
€10,00

Αυτοκόλλητα τοίχου “Ζούγκλα”

Αυτοκόλλητα για τζάμι, έπιπλα, τοίχο. Σετ 3 φύλλων με θέμα τη ζούγκλα. Κολλάνε και ξεκολλάνε πολύ εύκολα! Διακοσμήστε το δωμάτιο, την τάξη, τα έπιπλα, τα τζάμια κτλ.
€10,00

Αφρώδης κύλινδρος πισίνας

Για χρήση σε πισίνα και εκμάθηση κολύμβησης σε πολύ μικρά παιδιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός νερού για μαθήματα ισορροπίας.
€3,50

ΒΙΟ Αλυσίδα οδοντοφυΐας

Μαλακή αλυσίδα οδοντοφυΐας με 6 δακτυλίους και 1 διακοσμητικό ζωάκι! Η αλυσίδα είναι κατασκευασμένη από ΒΙΟ πλαστικό και έτσι δεν περιέχει καμία επικίνδυνη χημική ουσία και είναι 100% ανακυκλώσιμη. Οι αλυσίδες διατίθενται με έξι διαφορετικά ζωάκια (ψάρι, χελώνα, γουρουνάκι, γάτα, αρκουδάκι, κουνελάκι), σε 3 διαφορετικά χρώματα. Ρωτήστε μας για να βρούμε μαζί το αγαπημένο σας!
€13,00

Γαντόκουκλα "Δεινόσαυρος T-Rex"

Οι γαντόκουκλες αναπτύσσουν τη φαντασία των παιδιών αλλά και τις κινητικές τους δεξιότητες πλάθοντας ιστορίες και παίζοντας παιχνίδια ρόλων. Το άνοιγμα στο πίσω μέρος επιτρέπει τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες να παίζουν με τα 5 δάχτυλα. Τα παιδιά λατρεύουν αυτά τα όμορφα και φιλικά ζωάκια. Φιγούρα Δεινόσαυρος T-Rex.
€12,00
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές