Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Κατασκευές-STEM
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

60 Γρανάζια Κατασκευών

Πλαστικά, χρωματιστά γρανάζια τα οποία ενώνονται μεταξύ τους με ποικίλους τρόπους. Δημιουργήστε και ανακαλύψτε τη μετάδοση της κίνησης από το ένα γρανάζι στο άλλο. Αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει!
38,00 €

Bambouchi

Πακέτα με 324 κυλινδρικούς σωλήνες προς συναρμολόγηση, σε συνδυασμό με ροζέτες 8 διακλαδώσεων η κάθε μία, σε 3 χρώματα.
47,00 €

Bambouchicolour

Μαλακή εύκαμπτη πλαστική κατασκευή για τη δημιουργία τρισδιάστατων κατασκευών. Περιλαμβάνονται 170 πλαστικοί κυλινδρικοί σωλήνες σε 3 μεγέθη και χρώματα και 98 συνδετικά κομμάτια με 8 διακλαδώσεις το καθένα.
47,00 €

Codding Critters Bopper, Hip & Hop

Γνωρίστε τον Bopper το κουνελάκι και τα φιλαράκια του, τον Hip και τον Hop. Είναι έτοιμοι να ξεκινήσετε παρέα την περιπέτεια της κωδικοποίησης. Καθοδηγήστε τον Bopper ώστε να βρει το καρότο του αλλά και σε πολλές ακόμα δραστηριότητες! Δημιουργήστε τις δικές σας ιστορίες κωδικοποίησης ή συμβουλευτείτε το φυλλάδιο που περιλαμβάνεται! Απαιτούνται 3 μπαταρίες ΑΑΑ που δεν περιλαμβάνονται.
60,00 €

ECO Κατασκευή Κάστρο

Κατασκευή κάστρο με 100 τουβλάκια από οικολογικό ξύλο. Αναπτύσσει τη δημιουργικότητα και τις κοινωνικές δεξιότητες. Εισάγει έννοιες όπως ο όγκος, το μέγεθος, η ισορροπία και η συμμετρία.
55,00 €

ECO Τουβλάκια Κατασκευών

Σετ 32 eco τουβλάκια κατασκευών, σε υφασμάτινη τσάντα αποθήκευσης. Ενισχύουν τη δημιουργικότητα και τη λεπτή κινητικότητα. Περιλαμβάνεται οδηγός με 40 δραστηριότητες διαφορετικής δυσκολίας.
30,00 €

Educo-1000 Ξύλινα Τουβλάκια

Σετ κατασκευών με 1000 ξύλινα τουβλάκια με ωραία υφή, σε 3 διαφορετικά μεγέθη που προωθούν τον προσανατολισμό στο χώρο, την αδρή κινητικότητα, τη συγκέντρωση και τη δημιουργικότητα. Μπορούν να παίξουν πολλά παιδιά ταυτόχρονα. Δοκιμάστε να κατασκευάσετε διαδρομές, αεροπλάνα, ακόμα και ολόκληρα κουκλόσπιτα. Συμπεριλαμβάνεται το ξύλινο αποθηκευτικό κουτί. Συνδυάζεται με τους κωδικούς 90215 και 90222.
190,00 €

Educo-1000 Ξύλινα Τουβλάκια

Σετ 30 ξύλινων σανίδων κατασκευών σε μεγέθη S, M, L, XL. Συμπεριλαμβάνεται το ξύλινο αποθηκευτικό κουτί και 5 κάρτες δραστηριοτήτων.
60,00 €

Educo-Lokon

Δημιουργήστε τις δικές σας τρισδιάστατες κατασκευές και ταξιδέψτε στον κόσμο των τριών διαστάσεων. Το σετ περιλαμβάνει 156 πλαστικά κουμπωτά κομμάτια σε έξι χρώματα και τρία σχήματα (τρίγωνα, τετράγωνα και πεντάγωνα), σε πλαστικό κουτί αποθήκευσης.
40,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές