Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Κατασκευές-STEM
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Educo-Lokon Μεγάλο

Δημιουργήστε τις δικές σας τρισδιάστατες κατασκευές και ταξιδέψτε στον κόσμο των τριών διαστάσεων. Το σετ περιλαμβάνει 468 πλαστικά κουμπωτά κομμάτια σε έξι χρώματα και τρία σχήματα (τρίγωνα, τετράγωνα και πεντάγωνα), σε χάρτινο κουτί αποθήκευσης.
60,00 €

Educo-Διπλά Τούβλα

Σετ 48 μεγάλα, χρωματιστά, πολύ ελαφριά και εύκολα στη συναρμολόγηση τούβλα (15x6x6cm), ιδανικά για τα μικρά παιδιά. Δημιουργήστε πολύ εύκολα τις δικές σας τρισδιάστατες κατασκευές!
74,00 €

Educo-Ζωάκια Κωδικοποίησης

Μαθαίνουμε βασικές αρχές κωδικοποίησης και εξασκούμε τον προσανατολισμό στο χώρο. Πραγματοποιήστε τη διαδρομή κάθε ζώου, σύμφωνα με τις κάρτες, περνώντας από τους σταθμούς που υποδεικνύονται. Πιο συγκεκριμένα, κάθε κάρτα (από τα αριστερά προς τα δεξιά) δείχνει το ζώο που ξεκινάει τη διαδρομή, το ζώο στο οποίο θα καταλήξει και τους σταθμούς από τους οποίους θα πρέπει να περάσει για να φτάσει στο τελικό ζώο. Οι κάρτες είναι αυξανόμενης δυσκολίας και διαθέτουν σύστημα αυτοελέγχου. Η ξύλινη κασετίνα (33,5x22x5x7cm) περιλαμβάνει 2 πλαστικές καρτέλες διαδρομών, 6 πλαστικές κάρτες (ευκολότερου επιπέδου), 12 πλαστικές κάρτες (δυσκολότερου επιπέδου), 6 ξύλινα ζωάκια και 16 πλαστικές κάρτες με βέλη.
67,00 €

Educo-Σύνδεσμοι Κατασκευών

Σετ 400 σύνδεσμοι και 6 κάρτες δραστηριοτήτων, σε ξύλινο κουτί αποθήκευσης, για εντυπωσιακές κατασκευές. Συνδυάζεται με τους κωδικούς 90216 και 90222.
85,00 €

Educo-Χαρούμενο Σφυράκι

Ξύλινη κασετίνα (40x34x8cm) που περιλαμβάνει 2 πίνακες φελλού (30x22,5cm), 12 κάρτες-μοντέλα, 2 πλαστικά σφυριά, 144 πλαστικά γεωμετρικά σχήματα και καρφάκια. Απαιτείται δεξιοτεχνία κινήσεων, παρατηρητικότητα και συντονισμός ματιού-χεριού για την αναπαραγωγή των μοντέλων.
100,00 €

Geocolor

Ένα μαγνητικό εργαστήριο που βοηθάει τα παιδιά να αναγνωρίσουν και να κατανοήσουν ααπλά βασικά γεωμετρικά σχήματα. (τετράγωνο, παραλληλόγραμμο, κύκλος και τρίγωνο). Τα παιδιά αναπαράγουν 12 μαγνητικές κάρτες μοντέλα διπλής όψεως προοδευτικής δυσκολίας. Το σετ περιλαμβάνει 12 κάρτες διπλής όψεως και 40 μαγνητικά γεωμετρικά σήματα 4 χρωμάτων.
44,00 €

Heutink-Λευκό Παζλ

Λευκό παζλ με 30 κομμάτια (30x21cm). Ιδανικό για να φτιάξετε το δικό σας παζλ με ιδιαίτερο σχέδιο ή να το χρησιμοποιήσετε για μια ξεχωριστή γιορτή, δραστηριότητα, επίσκεψη κτλ.
2,00 €

Kάρτες Technico Junior

Δώδεκα κάρτες-μοντέλα με φωτογραφίες για τα τουβλάκια Technico Junior με κωδικό 333507. Στη μια πλευρά φαίνεται η κατασκευή και τα αντίστοιχα κομμάτια που απαιτούνται για τη δημιουργία της και στην άλλη, βήμα βήμα οι οδηγίες κατασκευής.
30,00 €

Legolino

Παιχνίδι που βασίζεται στο αρχαίο κινέζικο παζλ Tangram. Προσφέρει διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας καθιστώντας δυνατή την εξέλιξη της μάθησης. Περιλαμβάνονται 15 κάρτες ασκήσεων και 14 ξύλινα κομμάτια.
29,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές