Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Προστασία & Υγιεινή
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Extra Μαγνητικά Σχήματα

Σετ 38 ξύλινα μαγνητικά σχήματα σε 4 χρώματα.
€23,00

Hand Gel 500ml

Υγρό αντισηπτικό, κατάλληλο για εφαρμογή και σε επιφάνειες.
€5,50

Βέλη Πατώματος

Σετ 6 χρωματιστά βέλη πατώματος που δε γλιστράνε. Ενδείκνυνται για τη σηματοδότηση της θέσης, τη δήλωση κατεύθυνσης και τον προσανατολισμό.
€30,00

Δίσκοι Διατήρησης Κοινωνικών Αποστάσεων

Πολύχρωμοι, αφρώδεις δίσκοι που βοηθούν στην οπτική κατανόηση της τήρησης των κοινωνικών αποστάσεων. Τοποθετήστε τους δίσκους στο πάτωμα και μετρήστε την απόσταση μεταξύ τους με το κορδόνι που συμπεριλαμβάνεται. Στο σετ περιλαμβάνονται 30 δίσκοι που πλένονται και απολυμαίνονται εύκολα και ένας Οδηγός Δραστηριοτήτων με ιδέες για την υιοθέτηση νέων υγιεινών συνηθειών.
€47,00

Μάσκα ενηλίκων Smile

Μάσκα με διαφάνεια και ρινικό έλασμα, ιδανική για άτομα στα οποία είναι πολύ χρήσιμη η οπτική επαφή με τα χείλη, όπως οι εκπαιδευτικοί, οι λογοθεραπευτές, οι εργοθεραπευτές, καθώς και τα άτομα με προβλήματα ακοής. Η μάσκα είναι ελληνικής παραγωγής, δε ζαρώνει, είναι κατασκευασμένη από 100% Βαμβάκι προδιαγραφών ΟΕΚΟ-ΤΕΧ 100, πλένεται στους 60°C και σιδερώνεται τοπικά. Η διαφάνεια είναι αντιθαμβωτική, κατασκευασμένη από 100% παρθένο ΑΡΕΤ. Ενδείκνυται και για παιδιά 16 ετών και πάνω. Διαστάσεις κλειστής: 22x6cm Διαστάσεις ανοιχτής: 22x17cm Πάχος: 3mm Χρώμα: Λιλά
€6,95
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές