Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Προστασία & Υγιεινή
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Hand Gel 500ml

4,50 €

Hand Gel 500ml

Υγρό αντισηπτικό, κατάλληλο για εφαρμογή και σε επιφάνειες.
5,50 €

Hand Gel 60ml

3,50 €

Hand Gel 65ml

3,50 €

Βέλη Πατώματος

Σετ 6 χρωματιστά βέλη πατώματος που δε γλιστράνε. Ενδείκνυνται για τη σηματοδότηση της θέσης, τη δήλωση κατεύθυνσης και τον προσανατολισμό.
30,00 €

Δίσκοι Διατήρησης Κοινωνικών Αποστάσεων

Πολύχρωμοι, αφρώδεις δίσκοι που βοηθούν στην οπτική κατανόηση της τήρησης των κοινωνικών αποστάσεων. Τοποθετήστε τους δίσκους στο πάτωμα και μετρήστε την απόσταση μεταξύ τους με το κορδόνι που συμπεριλαμβάνεται. Στο σετ περιλαμβάνονται 30 δίσκοι που πλένονται και απολυμαίνονται εύκολα και ένας Οδηγός Δραστηριοτήτων με ιδέες για την υιοθέτηση νέων υγιεινών συνηθειών.
47,00 €

Μάσκα ενηλίκων

Mάσκα προσώπου μιας χρήσης με λάστιχο 3ply σε ατομική συσκευασία.
0,30 €

Μάσκα ενηλίκων Smile

Μάσκα με διαφάνεια και ρινικό έλασμα, ιδανική για άτομα στα οποία είναι πολύ χρήσιμη η οπτική επαφή με τα χείλη, όπως οι εκπαιδευτικοί, οι λογοθεραπευτές, οι εργοθεραπευτές, καθώς και τα άτομα με προβλήματα ακοής. Η μάσκα είναι ελληνικής παραγωγής, δε ζαρώνει, είναι κατασκευασμένη από 100% Βαμβάκι προδιαγραφών ΟΕΚΟ-ΤΕΧ 100, πλένεται στους 60°C και σιδερώνεται τοπικά. Η διαφάνεια είναι αντιθαμβωτική, κατασκευασμένη από 100% παρθένο ΑΡΕΤ. Ενδείκνυται και για παιδιά 16 ετών και πάνω. Διαστάσεις κλειστής: 20,5x8cm Διαστάσεις ανοιχτής: 20,5x15cm Πάχος: 3mm Χρώμα: Κίτρινη με ρόμβους
7,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές