Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Ανακαλύπτοντας το Χρόνο
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Time Sequencing

Συλλογή από 36 πραγματικές φωτογραφίες (διάστασης Α5), που αναφέρονται σε αλληλουχία και εξέλιξη του χρόνου. Θέματα όπως κύκλος ζωής φυτού, ζώου, εποχές, περίοδοι ζωής, εξέλιξη της ημέρας κτλ, απεικονίζονται στις κάρτες. Ενθαρρύνουν τη συγκέντρωση, τη λογική σκέψη και τη συζήτηση.
60,00 €

Εποχές

Ξύλινο εκπαιδευτικό παζλ 49 κομματιών που ταξιδεύει τα παιδιά μέσα από τα διαφορετικά χαρακτηριστικά των εποχών και δίνει μία πρώτη προσέγγιση του χρόνου μέσα από το παιχνίδι. Συμβάλλει στην ανάπτυξη του λεξιλογίου μέσα από δραστηριότητες γνωστές στα παιδιά. Το παζλ διαθέτει και ρολόι. Διαστάσεις: 490x6mm
42,00 €

Η Σωστή Σειρά των Εικόνων

Χρονολογικές αλληλουχίες 2,3 και 4 βημάτων. Περιλαμβάνονται 12 κάρτες δραστηριοτήτων. Τα παιδιά καλούνται να συμπληρώσουν το πριν και το μετά. Βήμα βήμα τα παιδιά κατανοούν το χρόνο και εμπλουτίζουν το λεξιλόγιό τους.
58,00 €

Καιρός

Με ένα ιδιαίτερα ελκυστικό τρόπο και ήρωα το αρκουδάκι τα παιδιά μαθαίνουν τον καιρό και την αλληλουχία των εποχών. Μαγνητικός πίνακας (56x40cm), 24 καρτελάκια καιρού, 24 ρουχισμού και 4 εποχών. Το παιδί καλείται να αναγνωρίσει την αποχή, τα χαρακτηριστικά της, να ντύσει ανάλογα το αρκουδάκι και να κατανοήσει την έννοια του χρόνου.
50,00 €

Κλεψύδρες

Σετ 3 πλαστικών κλεψύδρων 1,2 και 3 λεπτών. Ύψος: 10cm
13,00 €

Μαγνητικό Ρολόι

Δημιουργήστε το δικό σας ρολόι σε οποιαδήποτε μαγνητική επιφάνεια. Οι αριθμοί είναι από αφρώδες υλικό και οι δείκτες πλαστικοί και κινούνται πολύ εύκολα με το χέρι. Μήκος μεγάλου δείκτη: 28cm
35,00 €

Μαθαίνω την ώρα

Εκπαιδευτικό παιχνίδι για την εκμάθηση της ώρας. Περιλαμβάνει 20 παζλ 2 κομματιών με συνδυασμό αναλογικής και ψηφιακής ώρας και ένα τρισδιάστατο ρολόι.
14,00 €

Μεγάλο Ρολόι

Μεγάλο ρολόι με εμφανείς ώρες και λεπτά, ψηφιακή αλλά και αναλογική ώρα. Οι δείκτες γυρίζουν με το χέρι για περισσότερη εξάσκηση από τα παιδιά. Διάμετρος: 39cm
50,00 €

Μεγάλο Ρολόι

Μεγάλο πλαστικό ρολόι (34cm) με ένδειξη 12ωρου και λεπτών. Οι δείκτες γυρίζουν με το χέρι για περισσότερη εξάσκηση και κατανόηση του χρόνου. Με την κίνηση του μεγάλου δείκτη κινείται και ο μικρός.
29,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές