Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Ανακαλύπτοντας το Χρόνο
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Cognito - Αντίθετα

Mια σειρά δραστηριοτήτων που βοηθάει τα παιδιά να κατανοήσουν διάφορες έννοιες παίζοντας αυτόνομα ή με άλλους. Τα παιδιά πρέπει να συνδυάσουν σωστά τα αντίθετα μέσα από εικόνες της καθημερινότητας. Τα αντίθετα περιλαμβάνουν έννοιες του χώρου, συναισθήματα, χρόνο, και άλλες. Παράλληλα, τα παιδιά εμπλουτίζουν το λεξιλόγιό τους αιτιολογώντας την πράξη τους. Η ξύλινη κασετίνα περιλαμβάνει συνδυασμό 2 ξύλινων καρτών με αντίθετα. Μόνο τα σωστά κομμάτια ταιριάζουν μεταξύ τους, οπότε τα παιδιά μπορούν να καταλάβουν μόνα τους το λάθος και να διορθώσουν τον εαυτό τους. Διαστάσεις ξύλινης κασετίνας: 204x100x60mm
20,00 €

Educo-Κλεψύδρες

Σετ 3 πλαστικών κλεψύδρων 1,2 και 3 λεπτών. Ύψος: 10cm
13,00 €

Educo-Ο Κύκλος της Ζωής

Μαθαίνουμε τον κύκλο ζωής των ανθρώπων, των φυτών και των ζώων. Τοποθετήστε τις κάρτες στη βάση στη σωστή σειρά. Μπορείτε να γυρίσετε τη βάση από την άλλη μεριά και να ελέγξετε με τη βοήθεια του συστήματος αυτοδιόρθωσης, αν έχετε τοποθετήσει τις κάρτες στη σωστή σειρά. Περιλαμβάνεται ο κύκλος ζωής του ανθρώπου, του σκύλου, της σφήκας, της πεταλούδας, του βάτραχου, του πουλιού, του λουλουδιού, του καρότου, του μήλου και του ρυζιού. Οι κάρτες είναι αφορμή για συζήτηση σχετικά με το περιβάλλον, τον κύκλο ζωής, ακόμα και το θάνατο.
68,00 €

Time Sequencing

Συλλογή από 36 πραγματικές φωτογραφίες (διάστασης Α5), που αναφέρονται σε αλληλουχία και εξέλιξη του χρόνου. Θέματα όπως κύκλος ζωής φυτού, ζώου, εποχές, περίοδοι ζωής, εξέλιξη της ημέρας κτλ, απεικονίζονται στις κάρτες. Ενθαρρύνουν τη συγκέντρωση, τη λογική σκέψη και τη συζήτηση.
60,00 €

Toys for Life-Βρες το λάθος Εποχές

Εκπαιδευτικό παιχνίδι για τις εποχές, με 4 ξύλινες καρτέλες (23x21x6cm). Παρατήρησε τις εικόνες και σημείωσε με Χ την εικόνα που δε φαίνεται στην καρτέλα.
40,00 €

Toys for Life-Κύκλος Ζωής

Τοποθετήστε τις κάρτες του κύκλου ζωής στην ξύλινη βάση, με τη σωστή σειρά. Το ξύλινο μαγνητικό κουτί αποθήκευσης περιλαμβάνει μία ξύλινη βάση και 40 ξύλινες κάρτες με τον κύκλο ζωής του ανθρώπου, του σκύλου, της σφήκας, της πεταλούδας, του βάτραχου, του πουλιού, του λουλουδιού, του καρότου, του μήλου και του ρυζιού.
45,00 €

Toys for Life-Τί ώρα είναι;

Ένα παιχνίδι για να μάθετε την ώρα από τη 1 έως τις 12 και από 12 έως 24 ώρες και να ξεχωρίζετε το δείκτη της ώρας και των λεπτών. Το σετ περιλαμβάνει ξύλινο ρολόι (14x14cm), 48 χάρτινες κάρτες (6x6cm) και εγχειρίδιο οδηγιών, συσκευασμένα σε μαγνητικό κουτί αποθήκευσης (23x21x6cm).
18,00 €

Εκπαιδευτικό Ρολόι

Εκπαιδευτικό ρολόι, με αριθμητική, ψηφιακή και λατινική απεικόνιση.
50,00 €

Εποχές

Ξύλινο εκπαιδευτικό παζλ 49 κομματιών που ταξιδεύει τα παιδιά μέσα από τα διαφορετικά χαρακτηριστικά των εποχών και δίνει μία πρώτη προσέγγιση του χρόνου μέσα από το παιχνίδι. Συμβάλλει στην ανάπτυξη του λεξιλογίου μέσα από δραστηριότητες γνωστές στα παιδιά. Το παζλ διαθέτει και ρολόι. Διαστάσεις: 490x6mm
42,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές