Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Παιχνίδια για Μωρά & Βρέφη
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Actiroller

Ένα περιστρεφόμενο παιχνίδι δραστηριοτήτων που προτρέπει τους μικρούς μας φίλους να κινηθούν. Σε κάθε πλευρά υπάρχουν μικρές εκπλήξεις. Διαστάσεις: 18cm
33,00 €

Eco Μπαλίτσες

Σετ 5 μπαλίτσες από μαλακό, οικολογικό υλικό. Ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της όρασης, της αφής, του συντονισμού ματιού-χεριού αλλά και της κίνησης. Οι υφές και τα χρώματα εντυπωσιάζουν.
53,00 €

ECO Τουβλάκια Κατασκευών

Σετ 32 eco τουβλάκια κατασκευών, σε υφασμάτινη τσάντα αποθήκευσης. Ενισχύουν τη δημιουργικότητα και τη λεπτή κινητικότητα. Περιλαμβάνεται οδηγός με 40 δραστηριότητες διαφορετικής δυσκολίας.
30,00 €

Educo-Place the pin

Τοποθετήστε τις σφήνες μέσα στις θήκες και εξασκήστε την κίνηση που προέρχεται από την παλάμη. Έτσι, ενδυναμώνονται οι μύες του χεριού και προετοιμάζονται για το κράτημα του μολυβιού και τη γραφή.
30,00 €

Educo-Βαρελάκι που γυρνάει

Ξύλινο, μοντεσσοριανό παιχνίδι για παιδιά από μόλις 7 μηνών. Οι μικροί μας φίλοι γυρίζουν τον πολύχρωμο κύλινδρο που διαθέτει ένα κουδουνάκι στο εσωτερικό του. Έτσι, αναπτύσσονται οπτικά και ακουστικά ερεθίσματα, ο συγχρονισμός ματιού-χεριού, η ενδυνάμωση των μυών των χεριών αλλά και η κατανόηση της έννοιας αιτίου-αποτελέσματος.
35,00 €

Educo-Βαρελάκι που κυλάει

Ξύλινο βαρελάκι που κυλάει, με πολύχρωμες μπαλίτσες στο εσωτερικό του. Ιδανικό παιχνίδι για την ενθάρρυνση της κίνησης.
22,00 €

Educo-Ζωάκια

Δέκα ξύλινες ενσφηνώσεις με ζωάκια. Διαστάσεις: 28x28cm
22,00 €

Educo-Ζωάκια Φάρμας

Δέκα ξύλινες ενσφηνώσεις με ζωάκια φάρμας. Διαστάσεις: 28x28cm
22,00 €

Educo-Καλαθάκι με μπάλες

Καλαθάκι με μπάλες διαφορετικών υλικών και υφών, που καλύπτει την περιέργεια των μικρών παιδιών να νιώσουν τα αντικείμενα και να αντιληφθούν τον κόσμο γύρω τους με αισθητηριακό τρόπο.
24,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές