Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Επιτραπέζια
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

1,2,3........10

Ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι που μαθαίνει τα παιδιά να αντιστοιχούν τον αριθμό με την ποσότητα. Αποτελείται από 10 μικρά χάρτινα παζλ 3 κομματιών το καθένα. Ένας εύκολος και ευχάριστος τρόπος για την κατανόηση των αριθμών!
€14,00

1,2,3…stop

Ενα επιτραπέζιο παιχνίδι λογικής σκέψης πάνω στους κανόνες οδικής κυκλοφορίας. Οι παίκτες πρέπει να φθάσουν στον προορισμό τους με την μεγαλύτερη ασφάλεια ακόμα και αν πάρουν τη διαδρομή η οποία είναι πιο μακριά.
€24,00

1,2,3…Μπορώ να μετρώ!

Βασικό και ευχάριστο στη χρήση παιδαγωγικό υλικό για την εκμάθηση της μέτρησης ως το 6. Ακολουθώντας τις οδηγίες των ζαριών (κουκκίδες και χρώμα) οι παίκτες συμπληρώνουν την κάρτα τους χρησιμοποιώντας τις χρωματιστές ψηφίδες.
€59,00

A tale of pirates

Ένα πλήρωμα πειρατών με κοινό πεπρωμένο. Ένα πλοίο έτοιμο να βιώσει συναρπαστικές εμπειρίες. Ένα εντυπωσιακό πλοίο 3D και τέσσερις χρωματιστές κλεψύδρες. Αυτά είναι μόνο κάποια από τα συστατικά μίας πειρατικής εμπειρίας γεμάτη μυστήριο. Το «Tale of pirates» είναι ένα παιχνίδι συνεργασίας που διαδραματίζεται σε πραγματικό χρόνο. Κάθε παιχνίδι είναι ένα κεφάλαιο της ιστορίας το οποίο αντιστοιχεί σε μία αποστολή που πρέπει να ολοκληρωθεί. Θα πρέπει να πετυχαίνετε τους στόχους, τον έναν μετά τον άλλον, χωρίς να γνωρίζετε τι ακολουθεί στη συνέχεια. Η συσκευασία περιλαμβάνει 10 φακέλους, έναν για κάθε κεφάλαιο, που μπορείτε να τον ανοίξετε μόνο όταν είστε έτοιμοι να παίξετε το συγκεκριμένο κεφάλαιο. Πάντοτε θα βρίσκετε μυστικά συστατικά μέσα στους φακέλους! Και δεν είναι μόνο αυτά! Το παιχνίδι περιλαμβάνει και μία δωρεάν εφαρμογή που θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα κεφάλαια, θα εξηγεί το στήσιμο κάθε παιχνιδιού, ενώ περιέχει και μυστικούς κανόνες. Επίσης, λειτουργεί και σαν χρονόμετρο του γύρου. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την ιστορία; Θα καταφέρετε να φτάσετε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού;
€38,00

Atelier Geoplans

Εκπαιδευτικό παιχνίδι με δραστηριότητες προοδευτικής δυσκολίας, για την αναγνώριση των γεωμετρικών σχημάτων και το σχεδιασμό μοτίβων.
€55,00

Baby Color

Συμπληρώστε τις κάρτες με τα απαραίτητα στρογγυλά κομμάτια που εφάπτονται στις τρύπες, ανάλογα με το χρώμα. Το σετ περιλαμβάνει 6 κάρτες-μοντέλα και 20 ξύλινες στρογγυλές σφήνες.
€25,00

Balanimals

Αυτή τη φορά ο πίνακας του παιχνιδιού δεν είναι σταθερός! Κουνιέται, γυρίζει, δεν ισορροπεί εύκολα! Ποιος θα καταφέρει να ισορροπήσει τη βάση του παιχνιδιού όταν αρχίσει ο άνεμος να φυσάει και να παίρνει τα λουλούδια; Ποιος θα βοηθήσει το βάτραχο και τους φίλους του να προσγειωθούν με ασφαλή τρόπο στον κήπο;
€37,00

Banditti

Γιατί βρίσκονται το λουκάνικο στο υπνοδωμάτιο, τα κλειδιά στο μπάνιο και τα χρήματα στην κουζίνα...; Βρες πρώτος πού έχουν κρύψει οι άλλοι κλέφτες τον θησαυρό τους κάνοντας έξυπνες ερωτήσεις. Μόνο έτσι θα είσαι ο νικητής του παιχνιδιού!
€42,00

Bingo

Κλασικό παιχνίδι bingo όπου οι παίκτες συμπληρώνουν τις διαφορετικής δυσκολίας κάρτες τους με τα αντίστοιχα πλακάκια αριθμών. Είναι κατάλληλο για 6 παίκτες συγχρόνως.
€44,00 €52,00
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές