Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Φυσικές Επιστήμες
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Eco Issues

Σετ 36 πραγματικές φωτογραφίες (διάστασης Α5) με θέματα πάνω στην οικολογία. Χρησιμοποιώντας τις, τα παιδιά κατανοούν με εύκολο τρόπο θέματα οικολογίας αλλά και τα αποτελέσματα των πράξεων των ανθρώπων στο περιβάλλον μας. Συζητήστε, προτείνετε λύσεις, ανακαλύψτε.
60,00 €

Educo-Κύβοι Κύκλου Ζωής

Ξύλινο, εκπαιδευτικό παιχνίδι με 10 κύβους (33,5x22,5x7cm), για την ανάπτυξη των οργανισμών. Μία πολύ καλή αφορμή για την ευαισθητοποίηση σχετικά με το περιβάλλον και την ανάπτυξη του λεξιλογίου.
25,00 €

Educo-Κύλινδροι Βάρους

Σετ 12 πλαστικοί κύλινδροι, διαφορετικού βάρους σε ξύλινη βάση (38x13cm). Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αναγνώριση και κατανόηση των διαφορετικών ήχων, ομαδοποίηση, ταξινόμηση (πχ ανά βάρος, όμοια βάρη κλπ) και για πολλούς ακόμα εκπαιδευτικούς σκοπούς.
45,00 €

Educo-Ο Κύκλος της Ζωής

Μαθαίνουμε τον κύκλο ζωής των ανθρώπων, των φυτών και των ζώων. Τοποθετήστε τις κάρτες στη βάση στη σωστή σειρά. Μπορείτε να γυρίσετε τη βάση από την άλλη μεριά και να ελέγξετε με τη βοήθεια του συστήματος αυτοδιόρθωσης, αν έχετε τοποθετήσει τις κάρτες στη σωστή σειρά. Περιλαμβάνεται ο κύκλος ζωής του ανθρώπου, του σκύλου, της σφήκας, της πεταλούδας, του βάτραχου, του πουλιού, του λουλουδιού, του καρότου, του μήλου και του ρυζιού. Οι κάρτες είναι αφορμή για συζήτηση σχετικά με το περιβάλλον, τον κύκλο ζωής, ακόμα και το θάνατο.
68,00 €

Educo-Πουλί

Ξύλινο παζλ 4 επιπέδων και 31 κομματιών συνολικά, με θέμα τον κύκλο ζωής ενός πουλιού. Διαστάσεις: 24x24x2cm
30,00 €

Heutink-Χάρτινος Πύραυλος

Πολύ σταθερός χάρτινος πύραυλος (80x80x120cm). Μπορεί να ζωγραφιστεί και να διακοσμηθεί. Συνδυάστε τον με τη στολή του αστροναύτη και εξερευνήστε το διάστημα!
30,00 €

Interactive Project Camera

Ψηφιακός προτζέκτορας και φωτογραφική μηχανή με αυτόματη εστίαση και ενσωματωμένο μικρόφωνο. Συνδέεται με usb και είναι συμβατή με PC και με MAC. Συνδέεται ακόμα και με διαδραστικό πίνακα!
140,00 €

Nawito Εξέλιξη

Σετ 10 ξύλινα, εκπαιδευτικά παζλ, 3 κομματιών το καθένα, που προωθούν την κατανόηση της εξέλιξης φυτικών και ζωικών οργανισμών. Διαστάσεις:100x100x60cm
24,00 €

Nawito Παραγωγή

Εκπαιδευτικά παζλ που προωθούν την κατανόηση των διαφορετικών βημάτων που εντάσσονται στην παραγωγική διαδικασία φυσικών προϊόντων.
24,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές