Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Educo-Ο Κύκλος της Ζωής

Κωδικός προϊόντος: 90119
Κατασκευαστής: EDUCO – HEUTINK
Μαθαίνουμε τον κύκλο ζωής των ανθρώπων, των φυτών και των ζώων. Τοποθετήστε τις κάρτες στη βάση στη σωστή σειρά. Μπορείτε να γυρίσετε τη βάση από την άλλη μεριά και να ελέγξετε με τη βοήθεια του συστήματος αυτοδιόρθωσης, αν έχετε τοποθετήσει τις κάρτες στη σωστή σειρά. Περιλαμβάνεται ο κύκλος ζωής του ανθρώπου, του σκύλου, της σφήκας, της πεταλούδας, του βάτραχου, του πουλιού, του λουλουδιού, του καρότου, του μήλου και του ρυζιού. Οι κάρτες είναι αφορμή για συζήτηση σχετικά με το περιβάλλον, τον κύκλο ζωής, ακόμα και το θάνατο.
68,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 5+
Εικόνα για τον εκδότη EDUCO – HEUTINK

"Παίξε, μάθε και ζήσε χαρούμενα", αυτή είναι η φιλοσοφία της Ολλανδικής εταιρείας!
Η εταιρεία κάνει τη μάθηση ενδιαφέρουσα, προκλητική και διερευνητική. Όλα της τα προϊόντα προωθούν τα παιδιά να παίξουν και ως αποτέλεσμα να αναπτύξουν συγκεκριμένες, πολύ σημαντικές δεξιότητες με φυσικό τρόπο και να μάθουν παίζοντας. Με το σύνολο των προϊόντων της παρέχει σαφείς κατευθυντήριες γραμμές για τη μάθηση και τη διδασκαλία, κατηγοριοποιώντας τα σε διαφορετικές ενότητες με ξεχωριστή δεξιότητα και αναπτυξιακό στόχο η κάθε μία. Για το λόγο αυτό, παίζοντας με ένα παιχνίδι της εταιρείας ή φτιάχνοντας ένα παζλ, διεγείρεται αποτελεσματικά η εμπειρία εκμάθησης.
Στον όμιλο της Ολλανδικής εταιρείας ανήκουν επίσης η "Jegro" η "Montessori" και η "Toys for life".

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 5+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Μαγνητικός Κύκλος Ζωής Πεταλούδας

Ρεαλιστικό μοντέλο του κύκλου ζωής της πεταλούδας. Χρησιμοποιήστε τα στο μαγνητικό σας πίνακα και μελετήστε τα διαφορετικά στάδια της ζωής. Διαστάσεις μεγαλύτερου κομματιού: 20x20cm
30,00 €

Nienhuis Montessori-Buttoning Frame With Large Buttons

Αυτά τα πλαίσια έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση από παιδιά μικρότερης ηλικίας. Με στρογγυλεμένες άκρες και απλές συνδέσεις, για την εύκολη κατανόηση των μικρών παιδιών.
45,00 €