Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Κατασκευές-STEM
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Mental Blox

Υλικό για κατασκευή, παρατήρηση και οργάνωση του χώρου. Τα παιδιά αναπαράγουν δομές με γεωμετρικά σχήματα, ακολουθώντας κάρτες-μοντέλα που γίνονται προοδευτικά δυσκολότερες. Το σετ περιλαμβάνει 40 κάρτες-μοντέλα και 20 πλαστικά γεωμετρικά σχήματα. Μέση διάσταση: 5,5cm
40,00 €

Mobilo

Σετ 96 κομμάτια (κύβοι, παραλληλεπίπεδα, ρόδες) από σκληρό πλαστικό τα οποία συναρμολογούνται εύκολα για τη δημιουργία στατικών ή κινητών κατασκευών.
80,00 €

Nathgram 1

50,00 €

Nathgram 2

Εκπαιδευτικό παιχνίδι για την αναγνώριση και την κατανόηση των γεωμετρικών σχημάτων. Δημιουργήστε διαφορετικά σχέδια, χρησιμοποιώντας κάθε φορά 12 μαγνητικά κομμάτια. Δυσκολέψτε το παιχνίδι, προσπαθώντας τα γειτονικά κομμάτια να είναι διαφορετικού χρώματος.
50,00 €

Pattern Block

Έξι διαφορετικά γεωμετρικά σχήματα σε 6 χρώματα βοηθούν τα παιδιά να κατανοήσουν τη συμμετρία και τη γεωμετρία και να αντιληφθούν το χώρο και τα κλάσματα. Το πακέτο αποτελείται από 124 πλαστικά γεωμετρικά σχήματα (πάχους: 0,5cm) και 36 προτυπωμένες κάρτες-μοντέλα.
35,00 €

Play Foam

Υλικό εύκολο στη χρήση που θα μπορούσε ίσως να αντικαταστήσει την πλαστελίνη σας! Δε λερώνει τα χέρια, τα ρούχα, δε διαλύεται αν πέσει στο πάτωμα και δε στεγνώνει στον αέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές. Το σετ περιλαμβάνει playfoam σε 6 διαφορετικά χρώματα.
15,00 €

Playfoam Shape & Learn Alphabet Set

13 κάρτες διπλής όψης που δείχνουν το σχηματισμό των γραμμάτων με playfoam.Παράλληλα, εμπλουτίζεται το λεξιλόγιο με τη λέξη που αναγράφεται στην κάρτα και ξεκινάει με το αντίστοιχο γράμμα.
27,00 €

Playfoam Shape & Learn Letter Sounding

13 κάρτες διπλής όψης με χαριτωμένα σχέδια! Σχηματίστε με το μαλακό υλικό playfoam το γράμμα της αλφαβήτου που απεικονίζεται και με το οποίο ξεκινάει η ονομασία του σχεδίου! Το Playfoam δε στεγνώνει και έτσι, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά!
27,00 €

Playfoam Shape &Learn Lowercase Alphabet Set

13 κάρτες διπλής όψης που μαθαίνουν στους μικρούς μαθητές να σχηματίζουν τα γράμματα, χρησιμοποιώντας το μαλακό υλικό playfoam.
27,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές