Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Κατασκευές-STEM
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Numberblocks Αγώνας Μοτίβων

Εκπαιδευτικό, επιτραπέζιο παιχνίδι με τα αγαπημένα Αριθμοκυβάκια. Κάθε παίκτης με τη σειρά, δημιουργηθεί ένα μοτίβο ώστε να καταφέρει να φτάσει στο τέλος της διαδρομής. Νικητής είναι ο παίκτης που θα φτάσει πρώτος στον τερματισμό. Παράλληλα με το παιχνίδι, ενισχύεται η αναγνώριση χρωμάτων και μοτίβων, η μέτρηση και η λεπτή κινητικότητα.
25,00 €

Play Foam

Υλικό εύκολο στη χρήση που θα μπορούσε ίσως να αντικαταστήσει την πλαστελίνη σας! Δε λερώνει τα χέρια, τα ρούχα, δε διαλύεται αν πέσει στο πάτωμα και δε στεγνώνει στον αέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές. Το σετ περιλαμβάνει playfoam σε 6 διαφορετικά χρώματα.
18,00 €

Playfoam Jumbo Pod Γοργόνα

Ειδική έκδοση του εύπλαστου υλικού playfoam! Περιλαμβάνει 3 διαφορετικά χρώματα με πούλιες ασημένια αστεράκια.
3,00 €

Playfoam Jumbo Pod Μονόκερος

Ειδική έκδοση του εύπλαστου υλικού playfoam! Περιλαμβάνει 3 διαφορετικά χρώματα με πούλιες χρυσά αστεράκια.
3,00 €

Playfoam Jumbo Μονόκερος Μαγεία

Σετ playfoam με κρυμμένα δωράκια και διακοσμητικές πέρλες. Ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα, είναι μη τοξικό και δε στεγνώνει ποτέ ώστε να μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.
10,00 €

Playfoam Shape & Learn Alphabet Set

13 κάρτες διπλής όψης που δείχνουν το σχηματισμό των γραμμάτων με playfoam.Παράλληλα, εμπλουτίζεται το λεξιλόγιο με τη λέξη που αναγράφεται στην κάρτα και ξεκινάει με το αντίστοιχο γράμμα.
27,00 €

Playfoam Shape & Learn Letter Sounding

13 κάρτες διπλής όψης με χαριτωμένα σχέδια! Σχηματίστε με το μαλακό υλικό playfoam το γράμμα της αλφαβήτου που απεικονίζεται και με το οποίο ξεκινάει η ονομασία του σχεδίου! Το Playfoam δε στεγνώνει και έτσι, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά!
27,00 €

Playfoam Shape &Learn Lowercase Alphabet Set

13 κάρτες διπλής όψης που μαθαίνουν στους μικρούς μαθητές να σχηματίζουν τα γράμματα, χρησιμοποιώντας το μαλακό υλικό playfoam.
27,00 €

Playfoam Κάρτες Μέτρησης

Σετ playfoam σε 8 διαφορετικά χρώματα και 10 κάρτες διπλής όψης που βοηθούν τα παιδιά να κατανοήσουν αριθμούς και ποσότητες, με αισθητηριακό τρόπο. Το playfoam δεν είναι τοξικό, δε λεκιάζει και δε σκορπίζεται.
27,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές